Hu-minecraft. Netről letöltöttem a klienst, de amikor elindítom, beírom a jelszót, elkezd tölteni, elfeketedik, aztán leáll. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Nagyon szar gépem van, de eddig ment rajta egy másik verzió (az is 1.2.5 volt, csak más minecraft. Exe indította el). XP SP3 32-bit van a gépemen, már frissítettem a drivert és a javat is. Multizni akarok haverokkal, nekik működik.2012. ápr. 18. 11:30
1/8 anonim válasza:
Mert a minecraft.net fizetős. Írd be google-ba hogy minecraft letöltése, és keresd meg a [lagcraft]-ot, és ott van
letöltés: (kék lefele nyíl)
szívesen.
2/8 anonim válasza:
Ó, bocsi, hülye vagyok xD
az ingyenes. Viszont ott is regisztrálni kell.
3/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Én szintugy hülye vagyok...szerintem is nézd meg a lagcraftot
7/8 anonim válasza:
jakabia, állítsd nagyobbra a felbontást az asztalon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!