Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mass effect 3 resurgence DLC...

Mass effect 3 resurgence DLC hiba. Ötlet?

Figyelt kérdés

Megvettem eredetibe a Mass Effect 3-at, leszedtem meg minden, megy is, csak ugyebár nemrég kijött a Resurgence nevű ingyenes DLC pack, ami multis bővítményeket tartalmaz (új fajok, pályák, fegyók). Namármost, ha elindítom a gémet ezt írja ki:

Unable to authorize the listed DLC.

Please log in to the Alliance Network whit the account used to purchase the DLC.

Resurgence Multiplayer Expansion.

Netem megy rendesen, felhívtam az ea supportot ők megnézték és nekik is azt írja hogy a resurgence DLC aktiválva van az origin accomon. Próbáltam újrarakni a game, az origint, vagy mind2-t egyszerre, többször is. Egyszer Még úgyis hogy minden rejtett filet leszedtem és tisztaindításban indítottam újra a windowst, de semmi. leszedtem a dlct, újraraktam, kijavítottam, stb, de még mindig semmi. Már nincs több ötletem . Neten nézegettem angol fórumokat, és több embernek van ez a problémája. Páraknak volt ami segített, én mindent kipróbltam ami eddig felmerült, de még mindig semmi. Valakinek valami ötlete? Így sajnos nemfogok rendesen tudni multizni, csak single... kb olyan mintha törtbe lenne meg a game. Aki találkozott rajtam kívül ezzel a problémával, vagy van valami ötlete írjon!

2012. ápr. 15. 16:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Huh..hát én nem hiszem hogy tudok segíteni mert nekem feltette a DLC-t és megy is. Az egyetlen tippem hogy írj a PC Gurunak : mentoov@pcguru.hu <-erre a címre. Ha nem válaszolnak egyből akkor küld el mégegyszer és így tovább. Talán ők tudnak segíteni ;)
2012. ápr. 16. 18:15
 2/2 A kérdező kommentje:
A hiba még mindig él, de most már mind a 3 free dlc-re kiírja ezt, azóta is újraraktam párszor, de semmi... HELPMÁÁÁR :(((
2012. júl. 7. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!