Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kinect vagy Wii?

Kinect vagy Wii?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb ?

2012. ápr. 14. 20:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kinectem nincs, mert mint már mondtam számomra tök haszontalan, de volt hozzá szerencsém. Virtua tennist toltam rajta, az elég fura volt, természetesen a karakter magától ment a labdához, de ez szerintem az összes kinect játékra igaz, hiszen irányító híján elég körülményes megoldani a karakter mozgatását, főleg úgy hogy az pontos is legyen. Tehát felejtsd el, hogy majd a kinect leköveti, ahogy te rohangálsz a szobában. Wii-vel sajna még nem játszottam tenisz játékkal, csak golfoztam, meg bowlingoztam, szóval ebben nem vagyok biztos, hogy működik. A legtutibb amúgy, ha bemész egy konzolboltba, és megkérdezed, vagy akár még ki is próbálhatod.
2012. máj. 13. 22:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Köszi. Akkor már csak egy kérdés maradt: Mi a lényege a Kinectnek??? D: :D Kérdezem én olyan értelemben, hogy azzal ,,dicsekedtek,, hogy jobb, mint a Wii érzékelője, hogy a KINECT az egész tets mozdulatát követi.. Na most ezt, hogy lehet kihasználni???? Ha ez így van, akkor van mit csiszolni rajta....Kösz
2012. máj. 13. 23:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom mi az értelme. Az igaz, hogy az egész testet figyeli, tehát táncolós játékokban verhetetlen, de kb. ennyi.
2012. máj. 13. 23:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Remélem a jövőben adnak majd ki rá jó játékokat...Csak az a para, hogy jönnek majd lassan az újjabb konzolok, de addig is GOOOOOOOOOOOO! éS KÖSZ :d
2012. máj. 13. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!