Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » WoW mint a világ legnagyobb...

WoW mint a világ legnagyobb MMORPG-je?!

Figyelt kérdés

Olyan cikkeket vagy videókat keresek, amiben a WoW-ról szóló hírek azt mutatják be, h milyen is maga a játék. Hányan játszanak vele világszerte; milyen sok embert foglalkoztat. Valamint jól bemutatná azt is, h nem csak gyerekek, hanem felnőttek millióit is a gép elé csalja!

Hasonló ilyen videót találtam régen, mikor kijött a legújabb frissítés (Patch), amiben már nyitás előtt, több ezren álltak a boltok előtt, h megvegyék a játékot.

Esetleg tudna valaki ilyen híreket/videókat? Nagyon megköszönném! Egy előadáshoz kellenének.

2012. ápr. 14. 16:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen , a wow a legjobb mmorpg, jóideje :D

Kiegeknél áltak a bolt elött.

Amugy kb 10-15millióan wowoznak csak a fizetős wowon!

MEg van milliónyi tört szero.

Új kieg a mist opf pandaria lesz valszeg nyáron :D

2012. ápr. 14. 16:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Azt hogy mien a wow aztmeg nézz videókat , elég öszetett játék szinte mindent tudsz benne csinálni ..

Olvasgass magyar forumon , [link]

Deha elkezdesz wowozni először tört szerózz hogy rágyere mi mi , amugy kell vmiben segitség irj privátot.

GL HF!

2012. ápr. 14. 16:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, jelenleg a legjobb és leg összetettebb mmorpg. Minden féle képpen érdemes kipróbálni. Ha tört szerveren kezdesz akkor a Tauri szerver családot tudom javasolni mert az a legnépesebb jelenleg.
2012. ápr. 18. 18:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyet értek az utolsó válaszolóval
2012. ápr. 18. 19:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Amúgy a wow-ot sokkal inkább felnőttek játsszák mint gyerekek. Sokkal, de sokkal kevesebb gyerek játszik az eredeti szervereken mint felnőtt. A guildek nagy része fel se vesz a tagjai közé 18 alattiakat (és igen, ezt legtöbbször ki lehet deríteni pár perc beszélgetés után).

ui:ha már törtözöl akkor nehogy a közelébe menj a taurinak. ott az átlagéletkor lehet vagy 14.

itt vannak videók azokról mikor kiadnak 1-1 új kiegészítőt.

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=NDmfrSAlXpw

http://www.youtube.com/watch?v=axkTD0I1ROM

http://www.youtube.com/watch?v=m04hblrLkho&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=jblerZ_P74o

és még 1000 ilyen van.

2012. ápr. 25. 08:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Ahogy az utolsó mondja , bár megjegyezném 18 alattiakat is felszoktak venni jó guild-ek is ha hozza a "színvonalat" és nem trágárkodik.
2012. ápr. 25. 11:34
 7/8 anonim ***** válasza:

De össze hasonlítás képen vessük össze pár mmoval.

Metacritic & IGN értékelései. (Meta 100pont a max , IGN 10a max)

Metacritic:

WoW : [link]

Első 4 game ugye alapjáték meg a 3 kieg. 93-91-91-90

Aion : [link] - 76

SW:TOR : [link] - 85(szerintem indokolatlanul magas )

Rift : [link] -84

Warhammer Online : [link] - 86

DC Universe : [link] -72

IGN :

WoW : [link] 9.1 - 8.8 - 9.0 -

Aion: [link] - 8.5

SW:TOR : [link] - 9.0 , megint szerintem magasat kapott , nagyon sz*r játék lett (tapasztalat)

RIFT: [link] - 8.5

Warhammer Online : [link] 9.0

DC Universe : [link] 7.0

Na most ezek csak amik eszembe jutottak , eszembejutott még 1 , a metin 2 , de az olyan szinten sz*r hogy nem értékelték sehol , 1 kisebb oldalt találtam , de ki az az elvetemült aki 8-ast ad e játék grafikájára ? Öszeségében meg 6ot ?

Egy fórumot találtam még róla , itt a 2ik ember hozzá szólása lenne igazságos a játékhoz , az elsőt nemis értem ...

[link]

2012. ápr. 25. 12:03
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ! Bár igaz, h picit elkanyarodtunk arra, h szervereket ajánlotok a játékhoz.. :D

Köszönöm a hasznos linkeket és a videókat, így már menni fog az előadás :)

2012. ápr. 27. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!