MacOS-re milyen MMORPG-k vannak?
Milyen MMORPG-ket ismertek MacOS-re a World of Warcraft,EVE Online és Regnum Online-on kívül?
Sajnos csak ezt a 3-at találtam eddig,de hátha valaki játszik valamivel aminek van Mac kliense :)
Előre is köszönöm.
A WoW-al játszottam egy időben ,nem mondom hogy nem tetszett,nagyon is de egy idő után egyszerűen elveszítettem a fonalat hogy most akkor miért is megyek hova,miről van szó?
Egyszerűen nem bírtam követni és fejben tartani az eseményeket.A végén már azt vettem észre bele gondolva hogy azt se tudom mit keresek én ott ahol vagyok és hova tartok?Mert ügye azért ha másnem ezzel jó tisztában lenni hogy az érdeklődés fentmaradjon.De nekem sajnos nem sikerült követnem a történetet.Egy karit felhúztam lvl70-re majd amikor átküldtek a hegy másik oldalára hogy segítsek (de minek ?) aztán amikor oda értem jó formán elküldtek a tyúkólba tojást szedni.Na mondom akkor ebből elég volt....Szóval köszi de egyenlőre inkább valami mást keresek.Ha van.
Mondjuk a MacOS nagyon gáz MMO téren.Most találtam egyet ami talán érdekes a neve Fallen Earth de a MacOS kliens (gyárilag hivatalosan) sajnos nem natív hanem valami Wine-ba burkolt –arság...Még eddig nem sikerült elindítanom :P
Hát igen a wowba bele kell tanulni , és kezdőnek nem könnyü énis szenvedtem vele először eleget.
Vagy probáld ki : Aion , PW
Esetleg jövö honapban jönki a : TERA és a DIABLO 3
Diablo 3 EPIC lessz :D
Találtam egy oldalt ami kifejezetten azokkal az MMO játékokkal foglalkozik amik MacOS-re is elérhetőek,itt az oldal ha más is keresne MMORPG-ket vagy bármilyen MMO játékokat Mac OS-re:
A Warhammer Online egész érdekesnek tűnik,ráadásul free to play vagy valami ilyesmi,azt írják csak trial verzió van de forever fro free.Most akkor csak ingyenes én úgy veszem ki:P
Speciel valamiért nem indul,de ha jól értem ez sem natív Mac OS kliens hanem ez is valami Wine-os sza–ság :(
De van pár érdekes MMO játék az oldalon,van miből választani :)
valamelyik csak elindul (WoW-on kívül) :D
Eddig nincs szerencsém.
Hát MMORPG-knél ezen a listán elég noname játékok vannak ..
Esetleg a Warhammer ami még elmegy.
Szerintem maradj a wownál , mert amugy sincs sok mmo ami megközelíti , föleg igy hogy mac-re alig van RPG.
Ennyire kell amugy miért nem teszed ujra a gépet win7/xp-re?
Amugy 1 kis kedv csináló a D3hoz :
És az utolsó mondatja :D " ennek ellenére nálam az első helyen várt játék lett a Diablo 3. Május 15.! Hol vagy????"
Köszi a tesztet,nagyon jónak igérkezik a Diablo 3,mostmár mégjobban várom :)
MMO-k miatt nem akarok Windows-t felrakni.Volt már szerencsém a Windows-hoz (kinek nem :P) és a több tucat MMO-hoz amit keresni sem kell csak beömlenek az ajtón.Dönteni lehetetlen ha nincsenek ismerősök akik játszanak valamivel vagy ha vannak csak az neked egyszerűen nem jön be.Akiket ismerek és játszanak azok GoA-znak de ez nekem nem jött be.
Az se jó ha ilyen kevés van de az sem ha olyan sok.Néha már csak abba bele lehet fáradni hogy letöltse az ember.Egyetlen MMORPG mellett tudtam leragadni eddig ,a WoW.
Szóval nem vagyok alapvetően nagy MMO kedvelő,csak most megint kedvet kaptam hozzá,de ahogy ismerem magam 1-2 hét múlva elmúluk ezért felesleges lenne Win-t felrakni.
De ha mégsem akkor lehet a WoW-ban csinálok egy új karit és azzal hátha a történetet jobban értem majd,vagy egy másik fajjal és az ő oldalukról hátha érthetőbb lesz :)
Miért felesleges felrakni a win-t?
Jobb, mint az MacOS.
am. mind a kettő fenn lehet rajt egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!