Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van olyan aki wow ozik?

Krisz.07 kérdése:

Van olyan aki wow ozik?

Figyelt kérdés
Van egy wow karakterem de szerintem nagyon rossz választás volt pont az a karakter úgyhogy szeretnék kezdeni egy újat. De egyedül nem jó jó lenne ha 2,3 valakivel tudnák úgy hogy ők is most kezdték. Valaki???

2012. ápr. 14. 16:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Meik szerveren játszol ?

Mien karit akarsz kezdeni ?

Ha esetleg bloodscalpon vagy szivesen kezdek veled , de akkor én healelek df-en :P

2012. ápr. 14. 16:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Én a Reborn WOW server-en játszom és vagy shaman vagy mage vagy warlock estleg warrior.
2012. ápr. 14. 17:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Helló!

Én egy hónapja kezdtem monster wowon és van egy 56-os worgen dk-m meg egy 68-as human paladin:)

2012. ápr. 14. 21:05
 4/7 anonim ***** válasza:
nem sz*r attól hogy nem tudsz vele játszani vagy egyszerűen nem fut a gépeden se -.- még nagy angoltudás se kell ezekhez...
2012. ápr. 15. 19:30
 5/7 anonim válasza:
én a rebornon vok 80 pala segítsek valamibe??a nevem Skrater
2012. ápr. 17. 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Jómagam is a rebornoon vagyok horda oldalon ha tudok segíteni csak keres fel: mefestis, visfter néven
2012. ápr. 18. 18:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Énis azon vagyok, én az alli oldalán vagyok van egy 80as homan dk meg egy 56os homan retri palám meg egy most huzandó

dranae shamanom is.ha majd lessz müködö gépem 3 nap alat húzok veled egyet.

2012. júl. 27. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!