Gondom van az Assassin's creed revelations-al. Feltelepítettem majd crackeltem és mikor elindítom a játékot hang az van de kép nincs! Van valakinek ötlete mi lehet a baj?
beírod h thepiratebay(pont)se és oda ac revelations SKIDROW
jó itt letöltöd
mountolod vagy vmi
telepíted és EGYBŐL FELRAKOD RÁ AZ 1.01 UPDATET ÉS NEM ENGEDED MAJD FRISSITENI A PATCHET MERT KÜL A CRACKNAK ANNYI
és letöltöd ezt a game launchert és berakod az ubisoft mappájába általában a programfiles nál szokott lenni (ez "crack") jó akk futtatod RENDSZERGAZDAKÉNT ha win 7ted van akk csak jobb klikk az futtatás rendszergazdaként
ha xp akk jobb klikk futtatás rendzsergazdaként de előtte a rendzsergazdának csinálj egy jelszót ... jó ha megvan akk csinálsz egy ubisoft fiokod ha már van akk bejelntkezel .. és game de a videót figyelmes megnézed akk meglehet csinbálni :) remélem vmit azért tudtam segíteni
úgy csináltam ahogy mondtátok de azt írja ki:Az adatok melyekkel éppen dolgozott valószínűleg elvesztek!
Mi lenne most megint a gond?o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!