Feltelepítettem a Windows 7 et és kerestem a hangkártyámhoz drivereket mindent átnéztem és még mindíg nincs hang a gépemen. Tudnátok segíteni?
Az eredeti realtek drivert próbáltak a realtek honlapjáról? És biztos az AC97-hez valót, és nem a HD-hez valót?
Ha külső forrásból szedted, akkor esélyesen összekeveredett, mert a fájlnevek nagyon hasonlóak.
A Windows 7 alapjárat leszedi a szükséges drivereket vagy tartalmazza a rendszer a legtöbbet.
Realtek honlapjáról is le lehet tölteni a szükséges drivert, de onnan nem ajánlom mert nagyon lassan jön.
inkább próbáld meg ezt:
Akkor meg talán rossz helyre van csak dugva a hangfal, esetleg elromlott. Próbálj a helyére fülhallgatót bedugni, és ha esetleg nem egyértelmű, akkor a világoszöldbe kell.
Ha van bekötve előlapi audió kimenet, az is elmozdulhatott, vagy valami. Nézegesd meg ezeket.
Ha van hangerőikonod, és a programok nem panaszkodnak, hogy nincs hangkártya, akkor a driver jó.
Van egyéb hangeszköz a gépben? Például videokártya HDMI kimenete, TV kártya, webkamera stb. Lehetséges, hogy az van alapértelmezettnek beállítva a hangkártya helyett?
Jobbklikk a hangerőikonra, majd lejátszó eszközök. Ott tudod megnézni, illetve átállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!