Ha előfizetéses telóm van, és emeltdíjas számon pénzt szeretnék költeni egy böngészös játékra akkor ha 2ezer forinton belül maradok megoldható?
Figyelt kérdés
Mármint 2ezer forintom van havonta a telón amit lebeszélhetek. Az emeltdíjas hívás 500-1000 forint akkor hívhatom? Vagy többet leszív? Számlámon majd az lesz hogy beszélt 00:00:01 és mellette meg 500+ ft. Megoldható? Nem akarok úgy járni hogy túllépem a keretem.2012. ápr. 13. 19:32
1/7 anonim válasza:
ne vedd meg hanem böngéssz rá a neten és töltsd le ingyen majd rárakod :)
2/7 anonim válasza:
Hülye kalóz, azt sem tudod szerintem mi az a böngészős játék :D
3/7 anonim válasza:
szerinted ;) gond ha kalóz vagyok? ;) majd ha rendesen fizetnek az országban a munkáért akkor megveszem a filmeket,játékokat és majd app stor-ban is megveszem a fizetős játékokat :)
De ha gondolod ha adsz pénzt akkor megveszem a filmeket :)
4/7 anonim válasza:
Mivel előfizetéses vagy, ezért a helyedben inkább nem kockáztatnék. Különben is, a mai világban játékért fizetni?? Inkább keress valami mást:D
5/7 anonim válasza:
ő arra gondol hogyha küld emelt díjas sms-t akkor kap krediteket
7/7 anonim válasza:
Akkor is nézz utána Kérdező, előfordulhat, hogy apróbetűben vannak feltételek. Elképzelhető, hogy emelt díjas hívásokra nem használhatod fel a havidíjadat. Menj be a szolgáltatódhoz, és kérdezd meg én azt javasolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!