Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha előfizetéses telóm van, és...

Ha előfizetéses telóm van, és emeltdíjas számon pénzt szeretnék költeni egy böngészös játékra akkor ha 2ezer forinton belül maradok megoldható?

Figyelt kérdés
Mármint 2ezer forintom van havonta a telón amit lebeszélhetek. Az emeltdíjas hívás 500-1000 forint akkor hívhatom? Vagy többet leszív? Számlámon majd az lesz hogy beszélt 00:00:01 és mellette meg 500+ ft. Megoldható? Nem akarok úgy járni hogy túllépem a keretem.
2012. ápr. 13. 19:32
 1/7 anonim ***** válasza:
ne vedd meg hanem böngéssz rá a neten és töltsd le ingyen majd rárakod :)
2012. ápr. 13. 19:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Hülye kalóz, azt sem tudod szerintem mi az a böngészős játék :D
2012. ápr. 13. 19:40
 3/7 anonim ***** válasza:

szerinted ;) gond ha kalóz vagyok? ;) majd ha rendesen fizetnek az országban a munkáért akkor megveszem a filmeket,játékokat és majd app stor-ban is megveszem a fizetős játékokat :)

De ha gondolod ha adsz pénzt akkor megveszem a filmeket :)

2012. ápr. 13. 20:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Mivel előfizetéses vagy, ezért a helyedben inkább nem kockáztatnék. Különben is, a mai világban játékért fizetni?? Inkább keress valami mást:D
2012. ápr. 14. 14:05
 5/7 anonim válasza:
ő arra gondol hogyha küld emelt díjas sms-t akkor kap krediteket
2012. ápr. 14. 19:30
 6/7 anonim válasza:
vagy emelt dijjas hívás
2012. ápr. 14. 19:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor is nézz utána Kérdező, előfordulhat, hogy apróbetűben vannak feltételek. Elképzelhető, hogy emelt díjas hívásokra nem használhatod fel a havidíjadat. Menj be a szolgáltatódhoz, és kérdezd meg én azt javasolom.
2012. ápr. 14. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!