Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Civilization IV CD-vel megvett...

Civilization IV CD-vel megvettem és NEM INDUL! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem indul el szimplán. Mit tegyek? Most akkor 3000 Ft a kukába? Minden gépigényének megfelel a gépem (Windows)

2012. ápr. 13. 18:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy kicsit pontosíts.... Hibaüzenet vagy valami? Mit csinál amikor elindítod?
2012. ápr. 13. 19:32
 2/7 anonim ***** válasza:
hát ja az jöhetne :) ha meg úgy sem tudnánk megoldani akkor reklamálj annak akitől vetted :)
2012. ápr. 13. 19:38
 3/7 A kérdező kommentje:

Win7-em van.

Ráklikkelek 2xer aztán mutatja hogy tölt az egér aztán abbahaggya.

CD ről is rányomOk a play re aztán tölt az egér és abbahaggya és semmi. El sem indul.

2012. ápr. 14. 06:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Fel telepítetted? :O Rá a cd-re jobb klikk>megnyitás majd ott a cd-ben rámész a setup/autorun alkalmazásra!
2012. ápr. 14. 07:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Csináltam...
2012. ápr. 14. 15:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem kell valami Patch-et feltelepíteni?
2012. ápr. 17. 18:13
 7/7 anonim válasza:
Azért az a játék a maga korában került vagy egy húszasba, ha jól emlékszem, szóval a háromezres bukta érdemben nem olyan nagy veszteség. Egyébként remélem azóta sikerült beröffenteni, mert állati jó játékélményt okoz/ott/ számomra mindig amikor elővettem. Sosem olvastam ki a hozzá tartozó kb 300 oldalas ötlet-gyűjteményt. A kiegészítői viszont ütnek.
2016. dec. 12. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!