. A fenébe. Megvettem 576-ba a Civilization V-öt de nem indult el normálisan. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Megvettem 576-ba a Civilization V-öt, telepítettem apámmal (profi programozó), majd amikor elinditottuk volna akkor elsötétült a képernyő, egy ideig futott, majd kiírta : nem válaszol hát b@zdmeg ezt eljátszottuk 50-szer... Anyám most majd felhívja az 576-ot h visszakapjuk a pénzt...
Azt hozzá teszem a laptopom a gépigénynek megfelelő...
Most mit tegyek??
2011. dec. 4. 19:51
1/8 anonim válasza:
directx frissítés, videókártya frissítés, egyéb szükséges segédprogramok telepítése...
2/8 A kérdező kommentje:
? Szerinted biztos ez lehet a hiba?
2011. dec. 4. 19:58
3/8 A kérdező kommentje:
Ja éslehetett választani : Diregtx9 v Diregtx10-11
2011. dec. 4. 19:59
4/8 A kérdező kommentje:
Na mindegy kösz a tanácsot...
2011. dec. 4. 20:02
5/8 A kérdező kommentje:
Na most már megyek gyertyagyújtásra
2011. dec. 4. 20:05
6/8 anonim válasza:
Töltsd le a legfrissebb patchet, az hátha segít. A játék alap kiadása bugos, mint a bűn.
7/8 anonim válasza:
Ugyanez, 576, csak nekem Civilization IV, és elkezd tölteni aztán leáll a gép.
8/8 anonim válasza:
Bocs bakker félreírtam, nem a gép áll le elsem indul a játék az egér tölt.
(Késő van. :S)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!