Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ki a kedvenc League Of legends...

Ki a kedvenc League Of legends championod?

Figyelt kérdés
A kérdés adott. Ha lehet akkor írjatok valami indokot is, hogy miért őt kedvelitek a legjobban.

2012. ápr. 12. 19:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Pantheon, nagyon jó kis kari, jól néz ki, fasza skillek lándzsa dobás- aztán ráugrok- heartseeker- és ha mázlim van akkor ultival nyakába ugrok az ellennek :)

Katarina, jól néz ki :D, skillek is faszák, NINCS MANA BAMMEG :D

2012. máj. 5. 23:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Darius a kedvencem
2012. máj. 30. 18:36
 13/15 anonim ***** válasza:

nekem több is van, mindig változó h kis karit húzok vagy sem. Kis kariknál:

Teemo: full ap, és baszhatjnak ellenem mindent, szét verek mindkenkit

Kayle: félig ap és félig tankra csinálom, ennél meg az ultiját imádom

nagy kari:

Fizz: ugrándozok ide-oda, az ellenfél döglik jégbe-hóba.

Nem tudom ennél mit imádok, de 400 as apval ... kemény

És most a két kedvencem:

Veigar: BRUTÁÁLIISS !! Simán össze lehet vele hozni 1000 ap-t, így az ultija: 500 + (0.8 szorzó = 1000*0.8) = 800, Vagyis 1300 az ütés + az apém + 80% vagyis ugyancsak 800 = 2000 körüli ütés CSAK AZ ULTI ! nem beszélve a stunról, a q -val szerezhető ap ról és az 1000körül sebző meteorról...

Jax: hybridre megcsinálod, sok life stealt és ad, és máris tied a mecs, megölhetetlen... Kész ez tény, próbáld ki, 1350-be kerül, roppant könnyű az irányítása ! a lényeg: solo top.

2012. jún. 24. 14:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Oriana & Gragas
2012. júl. 20. 05:12
 15/15 anonim ***** válasza:

a nevüket nem tom régen játszottam de a krokodil és az a piros szörny ami olyan mint egy bogár:)

bocsi hogy nem tom a nevüket:)

2012. aug. 10. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!