Sacred2-hez hasonló játékok?
Figyelt kérdés
4Gb RAM, x3 3,2ghz CPU, 4Gb RAM. Valami Sacred2-hez hasonló játék kéne, de valami olyan, amiben jobban tudod irányítani a karakteredet, nem csak "futkosol".2012. ápr. 11. 22:21
11/14 A kérdező kommentje:
És mindez 5,61 Gb-ban. Elképesztő grafika, sok sok karakter, képesség és müldi :D
2012. ápr. 15. 12:49
12/14 A kérdező kommentje:
*küldi
Amúgy mennyi időbe telik 100%-ra kijátszani ezt a játékot ? :O Menyi a max. lv. ? Én most mágust kezdtem, elemi mágiát uppolom, remélem jól sikerül kiépítenem ! :D
2012. ápr. 15. 12:51
13/14 anonim válasza:
Annyira nem merültem bele, várom a magyarítást, talán egy év múlva kész lesz :D
14/14 A kérdező kommentje:
Én meg beírtam minden létező Cheat kódot, és minden skillt végigpróbálgattam.
Később is olyan kevés ellenfél lesz, mint az elején ? Kilométerenként talán van 1-2 farkas, netán medve. Hova menjek, ha sok ellenfelet akarok ?
2012. ápr. 15. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!