Sacred2-hez hasonló játékok?
Titan Quest - Immortal Throne
Spellforce 2
Dungeon Siege sorozat
Diablo sorozat
Baldur's Gate sorozat
Van még pár. RPG-ket keress.
diablo, dungeon siege, torchlight, titan quest...stbstb
illetve szerintem a dragon age se rossz...amúgy keress rá guglin az "rpg" kulcsszóra :)
A kötött játékmeoetet utálom
Azt meg főleg, ha a játék végén jön egy intró és gameover
Ami nem kötött, az idővel kimerül az egyre jobb tárgyak gyüjtögetésében... De pl a Torchlight az lényegében végtelen játék, mert nincs vége, csak egyre erősebb lények jönnek. Viszont a story az véget ér egy idő után.
A Titan Quest-et meg 3x kell végigjátszani (ahogy a Diablo-t is) és még utána van egy extranehéz rész (Mint a Diablo 2-ben a tehenes pálya, csak kevésbé monoton).
A Sacredet azért szeretem, mert végigtolom a sztoryt, és csámboroghatok, ölhetek, csinálhatom a milliónyi küldit. Ha ezt meguntam, újrakezdem másik nehézségi szinten, és szinte megunhatatlan lenne...
És itt jön a probléma, hogy a rengeteg élvezhető funkció mellett csak egy kívülállónak érzed magad, aki dirigál, a kari pedíg követi ezt. Ezért kéne valami olyan, mint pl. a Divinity2 volt, csak kötetlenül, szebb grafikával, szép játékkörnyezetben. Tehát valami akció RPG szerű, nézet felőlem FPS is lehetne.
Aztaaa nagyon király ! Csak fél óra játék, és már imádom :)))
De elárulod hogy mi a vége ?
-Kiírja a stáblistát oszt' szevasz !
-Vagy mehetek még amerre akarok, az egész térképen van még bőven felderíteni való ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!