Az a problémám hogy telepíteném a ki vagy doki adventure game-t és ezt adja ki mi lehet lehet vele valamit csinálni?
Valahogy "át kellene verni" a programot, hogy azt gondolja, hogy a Egyesült Királyságban vagy.
Sajna a játék elvileg számukra lenne csak elérhető. Elvileg ki lehet játszani, de én még nem próbáltam, mert még nem néztem meg azokat a játékokat.
Elvileg pár beállítással lehet orvosolni a problémát:
Remélem ezek segítenek, proxyval kell szórakozni a leírás alapján.
esetleg, ha nem akarsz kinlodni vele 2 megoldást is tudok:
először is rámész a dr who hungary-ra, ott kikeresed, kiad egy linket, rákattintasz, telepíted és már játszhatsz is vele, ha megfizeted. igen sajnos csak így lehet, mert UK-on kivül fizetni kell 500/gamepart.
a másik pedig aki sürgösen ki akarja próbálni, a miniclip-nek van egy játékletöltő oldala, arról le tudod tölteni bármelyik részt, és egy egész órán keresztül ingyen és bérmentve játszhatsz azonnal, ez kompatibilis minden géppel, itt viszont egy óra múlva abbamarad és fizetned kell a folytatáshoz.
én mindkettőt kipróbáltam, kicsit sok a neszéd de amugy tuti.
remélem, hogy tudtam segíteni. :-P
és ezen nem szabad idegeskedni, előbb vagy utóbb valahogy úgy is sikerül. az a baj, hogy HU-ban élünk. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!