A Sims 3 miért nem fut rendesen a gépemen? :S (Acer/Emachines E525) (Windows 7)
Figyelt kérdés
Nem értek annyira a gépekhez, csak annyit szeretnék, hogy had játsszak végre normálisan a Sims3-mal...De alig akar betölteni, ha be is tölt órákat kell rá várni. Házi kedvencek és kiegészítőkkel telepítettem fel! Szóval játszani nem tudok vele, mert megmozdulni nem mozdul az emberem, embert is nagyon sok idő alatt tudtam csinálni, de azt is lassan.
Kérlek segítsetek! Köszönöm 20/L
2012. ápr. 8. 16:14
2/4 anonim válasza:
Valószínű hogy a géped nem bírja! Próbáld meg hogy a grafikai beállításokat és a felbontást csökkented!
3/4 anonim válasza:
Sajnos a géped a hibás. Nekem is ugyan ilyen problémák merülnek fel, és mint kiderült a videó kártyámat nem támogatja...
4/4 A kérdező kommentje:
És nem tudok bele venni nagyobb vmit, hogy fussanak az ilyenek rajta? :S Nem értek hozzá annyira, csak írtátok, hogy a gépem a hibás...
2012. ápr. 18. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!