Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Acer Aspire 5732G Windows 7...

Acer Aspire 5732G Windows 7 újratelepítés?

Figyelt kérdés
Fél éve vettem egy Acer Aspire 5742G márkájú Notebook-ot és rá kb 1 héttel a rajta levő addig szuperül működő Windows 7 Starter bemondta az unalmast és nem kapcsolt be a gép. Egyértelmű volt hogy újra kell telepíteni. Meg is néztem az nCore-on milyen Windows 7 rendszerek vannak és letöltöttem a Windows 7 Ultimate x64-et. A gépen alapból 64 bit-es rendszer volt mivel 4gb ram van benne. A Windows-t kiírtam dvd-re és sikeresen fel is telepítettem de egy probléma van hogy csomó drivert nem ismer fel ezáltal a rendszer lagol,akadozik és a wifi drivert se ismerte fel szóval internet sincs hogy update-tel fel tudjam vele ismertetni. A drivereit az acer.hu-ról letöltöttem és azokat is kiírtam cd-re de hiába telepítem fel őket akkor is kicsit lagol a rendszer. Többször is próbáltam újra telepíteni és más féle Windows 7-el is de ugyan ez a hiba áll fenn!
2012. márc. 10. 11:05
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!