Windows újratelepítés?
Ma fogom újratelepíteni a gépemet. A Vista-t cserélem Win7-re.
Az lenne a kérdésem, hogy hogy fogjak neki.
Tehát:
1: biztonsági mentés megvolt
2: berakom a CD-t, és reboot-olok
3: bejön a menü, és kiválasztom, hogy telepítse a rendszert
4: formázom a meghajtót (C-t)
5: bejön a telepítő menü (ahol el kell fogadni a szabályokat stb)
6: és itt felrakom
Én így tudom. Esetleg valami fontos javaslat, segítség? köszönöm.
Na, megpróbáltam.
Betettem a DVD-t és újraindítottam.
Amikor indul, meg kell nyomnom az esc-et, hogy behozzon egy menüt, ahol a funkció billentyűkkel lehet kiválasztani, hogy mit csináljon.
Szóval, itt volt nekem, hogy az f9 egy eszközről való boot-olás, vagy kiválaszthatom a BIOS-t.
Először kiválasztottam, átnézegettem, de semmit nem találtam ezzel kapcsolatban, és nem akartam valamit félrenyomni.
utána eszembe jutott, hogy van a másik menü, az eszközről való boot-olás. Tehát rámentem. Itt ki lehet választani, hogy a merevlemezről, vagy egy CD/DVD-ről indítsam.
Rámentem a CD/DVD-re. Elkezdett pörögni a lemez, és kijött az a képernyő tetején, hogy a CD-ről vagy DVD-ről való indításhoz nyomjak meg egy gombot.
Na eddig oké, de itt bármit nyomtam, nem csinált semmi, csak a szöveg végén a kis nyíl villogott.
Egy ideig lenyomkodtam pár gombot (enter, g, f, esc stb.), de egy idő után bármilyen gomb lenyomása után sípolt egyet hangosan a gép.
Na ezután újraindítottam, megint beléptem ebbe a menübe, itt megint CD/DVD-ről boot-olás, kijött ugyan az a szöveg, de megint semmi, pedig sok gombot lenyomta.
Esetleg várni kéne? Vagy ez hogy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!