Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows újratelepítés?

Windows újratelepítés?

Figyelt kérdés

Ma fogom újratelepíteni a gépemet. A Vista-t cserélem Win7-re.

Az lenne a kérdésem, hogy hogy fogjak neki.

Tehát:

1: biztonsági mentés megvolt

2: berakom a CD-t, és reboot-olok

3: bejön a menü, és kiválasztom, hogy telepítse a rendszert

4: formázom a meghajtót (C-t)

5: bejön a telepítő menü (ahol el kell fogadni a szabályokat stb)

6: és itt felrakom

Én így tudom. Esetleg valami fontos javaslat, segítség? köszönöm.

2012. febr. 22. 14:24
 1/6 P.O.C. ***** válasza:
A BIOS -ban be kell állítani, hogy DVD meghajtóról boot -oljon elsőnek.
2012. febr. 22. 14:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Ige, tudom. De ha bekapcsolt állapotban teszem be a DVD-t, és újraindítom, akkor jön be a BIOS nem? Vagy esetleg meg kell nyomni valamit?
2012. febr. 22. 14:40
 3/6 Gugu Gabor ***** válasza:
100%
gépenként alaplaponként változó lehet(pld tipikus a del vagy F2) de indításnel lehet ki is írja vagy ha mégsem akkor a user manualban olvass utána.
2012. febr. 22. 14:42
 4/6 A kérdező kommentje:

Na, megpróbáltam.

Betettem a DVD-t és újraindítottam.

Amikor indul, meg kell nyomnom az esc-et, hogy behozzon egy menüt, ahol a funkció billentyűkkel lehet kiválasztani, hogy mit csináljon.

Szóval, itt volt nekem, hogy az f9 egy eszközről való boot-olás, vagy kiválaszthatom a BIOS-t.

Először kiválasztottam, átnézegettem, de semmit nem találtam ezzel kapcsolatban, és nem akartam valamit félrenyomni.

utána eszembe jutott, hogy van a másik menü, az eszközről való boot-olás. Tehát rámentem. Itt ki lehet választani, hogy a merevlemezről, vagy egy CD/DVD-ről indítsam.

Rámentem a CD/DVD-re. Elkezdett pörögni a lemez, és kijött az a képernyő tetején, hogy a CD-ről vagy DVD-ről való indításhoz nyomjak meg egy gombot.

Na eddig oké, de itt bármit nyomtam, nem csinált semmi, csak a szöveg végén a kis nyíl villogott.

Egy ideig lenyomkodtam pár gombot (enter, g, f, esc stb.), de egy idő után bármilyen gomb lenyomása után sípolt egyet hangosan a gép.

Na ezután újraindítottam, megint beléptem ebbe a menübe, itt megint CD/DVD-ről boot-olás, kijött ugyan az a szöveg, de megint semmi, pedig sok gombot lenyomta.

Esetleg várni kéne? Vagy ez hogy van?

2012. febr. 22. 15:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy egy idő után a lemez pörgése leáll.
2012. febr. 22. 15:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Megoldottam, most már jó. :) Köszi a válaszokat, sokat segítettetek.
2012. febr. 22. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!