Counter Strike hack?
Figyelt kérdés
Légyszives segitsetek. Kistesóm nem tud counter strikezni, és napok óta bömböl és fenyegeti anyámat, ordibál, mert nem tud jól játszani. kérte hogy töltsek le neki egy WallHacket. Ezt honnan tudnám letölteni? MINDENHOL KERESTEM légyszi segitsetek!!!!!!!!2012. ápr. 3. 22:09
11/16 anonim válasza:
Ha ilyen egy low a kistesód, aki mellesleg már 14 éves, és hisztizik, akkor öntsd le egy vödör hideg vízzel, vagy tanítsd meg játszani!!
12/16 A kérdező kommentje:
nem szeret fejlődni :)
2012. ápr. 6. 14:06
13/16 anonim válasza:
Nem szeret fejlődni akkor ne játszon vele ennyi..
14/16 anonim válasza:
mekkora egy fos vagy úristen, csak gratulálni tudok:) biztos a kis 14 éves öcséd nem tudja bepötyögni a "gugliba" 20 betüt:D
15/16 anonim válasza:
lehet hogy már késön dobom a választ de ajánlom akor a Bsfx t nagyon jó hack de vigyázon vele mert kibanolják online-rol mint a sz-rt régen hackeltem de azota rájötem h ugy rosz a játék :D(Elnézést a helyesírási hibákért)
16/16 anonim válasza:
hallod ird be gooogle be h www.tobys.tk ott az elsőre ls cs 1.6 hack meny rá tádá annyi heck van ott mint földön a hangya -.- minden speed wh aim autoam............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!