Szerintetek az "AleXaNdeR" cigányos név? Nem akarom, hogy cigánynak nézzenek counter strike-ban.
Figyelt kérdés
2012. márc. 9. 21:57
1/5 anonim válasza:
szerintem legyél hosszú távú rövid töltény
3/5 anonim válasza:
Csak ha előtte az van, hogy: Lákátos
4/5 anonim válasza:
Hát, szerintem maga a Counter Strike elég cigányos. Én cigánytelepen lakom, és szombatonként a cigánygyerekek összeülnek, és Counter Strike-ot játszanak életre-halálra. Szerintem ha adsz magadra, ne játssz Counter Strike-ot, ha igaz magyar vagy. Mert ha ilyet játszol, akkor azt hiszik, cigó vagy.
5/5 anonim válasza:
azért a CS Source-al nem cigányok játszanak. csak a fos,non steam-es CS1.6-al.mert ők azt sem tudják ugyse mi az Steam.meg hát a gépet is lopták.a CS1.6-ot meg ugy sikerült megcsinálniuk hogy egy arra járó,békés magyar kocka gyereket elkaptak és rákényszeritették xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!