Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Már régóta játszok a sims2...

Már régóta játszok a sims2 vel de kezd unalmas lenni. Hogy dobjam fol?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Már vagy 2 éve játszom a sims 2-vel de már mindent kiprobáltam és kezd uncsi lenni.

Mivel lehetne feldobni?

Kérlek írjatok tapasztalatokat.

Leírom milyen kiegészítoim vannak hozzá:Évszakok

Leszáll Az Éj

Egyetem

És április 30-án kapom meg a Sim 2 Jó utat-ot is.

Valami vedeok vagy pl ey család troténete amit aztán le tudnék másolni.Légy szi segítsetek.

Koszonom és a debil válaszokat meg azt hogy akkor hagyd a fenébe kérem elhagyni.

Koszonom.

13-lány

2012. ápr. 2. 16:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki a hármat! Két éve játszom, de még mindig érnek meglepik
2012. ápr. 2. 16:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is azt javaslom, hogy próbáld ki a hármast. Főleg a kiegészítőkkel együtt. Én sem untam még meg, pedig régóta játszom már vele.
2012. ápr. 2. 17:41
 3/9 anonim ***** válasza:

Még annyit, hogy a Sims Medieval is nagyon jó. (Viszont nem árt, ha valamennyire tudsz angolul, mert magyarul nem fogják kiadni.)

Bevallom őszintén, hogy amikor föltettem, másnap nem mentem suliba, mert egész nap azzal játszottam.

2012. ápr. 2. 17:48
 4/9 anonim válasza:

Nézz szét a mysims oldalán magyar oldal és a sims játékokkal foglalkozik. Elég sok tipp, trükk, történetek vannak nézz szét bátran ajánlom.

A Jó utat kieg. elég sok lehetőséget ad. Pl. majd ha elutazol akkor lehet különböző kirándulásokat szervezni, túrákat stb...

Ha szeretsz/szeret építkezni, akkor saját várost is készíthetsz. Ha nincs ötleted a házkra illetve a közösségi telkekre akkor menj a mysims oldalra vagy a modthesims.info oldalra és ments le képeket és az alapján építsd fel elég ötletes dolgok vannak.

2012. ápr. 3. 10:25
 5/9 A kérdező kommentje:

Koszi a tippeket de megvan a sims3 majdnem az osszes kiegészítovel egyutt,de nekem túl bonyolult.Nem szeretem.A sims 2 jobban bejon.A mysims oldalt sokat bongészem,ugyhogy már csak az építkezés maradt.

Viszont nekem ezek a trukkok soha nem jonnek be.Nem tudok olyan jókat épiteni mint a képenm.

De am koszi a tippeket.

2012. ápr. 3. 14:51
 6/9 anonim ***** válasza:

[link]

itt sok módosítást találhatsz a sims2-re. Van például olyan, hogy vámpíroknak halálos a harapásuk, vagy zombijárványt idézhetsz elő:DD

2012. ápr. 5. 18:37
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
VEDD MEG A THE SIMS 3 -MAR MIND A 11 KIEGÉSZÍTŐVEL!!!! MÉG ÉN SE UNTAM MEG PEDIG 2 ÉVE JÁTSZOM VELE!!!!! AZ A LEGJOBB JÁTÉK!!!
2012. ápr. 5. 18:59
 8/9 anonim válasza:

dobd fel az uj nigger palacsintasutovel :)))) TROOOLOLOL

ROFL

2012. ápr. 5. 21:03
 9/9 anonim ***** válasza:

tölts le új cuccokat. egyszerűen írd be a google keresőbe a modthesims szót, ott tudsz letölteni mindent... Regisztrálni kell és angol de hihetetlen jó dolgokat találsz ott! ;)

www.mysims.hu ajánlom az oldalt van ott egy olyan, hogy sims tale, oda írhatsz sim történeteket. Nézd meg a fórumot és kapcsolódj be az ottani életbe. Beszélgettek a sims-ről azokról a történetekről (sims tales). Egy remek közösség, feltöltenek képeket megosztják érdekes történeteiket, tehát olyan mint egy csapat ember akikkel beszélgethetsz a simről s még másról is. Küldhetsz be tippeket a kezdőknek. Ha unod azt, hogy csak úgy játszasz, csinálj egy történetet, tippet stb. Ajánlom még annak is aki tervezi azt, hogy elkezd játszani a játékkal!

www.mysims.hu ;)

2012. ápr. 5. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!