Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fable 3 vagy Skyrim?

Fable 3 vagy Skyrim?

Figyelt kérdés

Természetesen olyanok véleménye érdekelne, aki mindkettővel huzamosabban játszott.

Kipróbáltam most a Fable 3 demót, elég jónak tűnik a harcrendszer plusz plusz a sztori is, ráadásul pokoli összetett, és most 3 ezer forint alatt meg lehet venni.

A Skyrim ugye jóval drágább még, de most nagyon felkapott, jobb annyival, vagy csak az újdonság varázsa?

2012. ápr. 2. 15:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Előző hozzászólónak: nem, nem játszható végig két óra alatt. Ha olyan lenne, mint a fable 1, akkor talán (ha átugrod az összes főszál/történeti videót vagy átvezetőt). Fable 3-ban a többségnél nincs erre lehetőséged, így bebuktad a fikát. Mondjuk mindegy, hogy 2, 4 vagy 8 óra ha egyszer amúgy se tetszik, de ne túlozz! Persze ha tudsz "speed módszert", akkor azért írjad le, mert hasznos lehet később! :)

Másrészt ha valóban végigjátszottad, akkor annyira azért nem szar. Vagy nagyon "érdekes" ember vagy, hogy amit élből utálsz azt végigviszed...

Alaptémában:

3k HUF 1-2 hete hétvégi akcióban volt a Fable 3. Sajna annak vége.

2012. ápr. 4. 15:01
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha még nem döntöttél akkor még én is leírom a véleményem. Először leszögezném, hogy mind a kettőt birtoklom, Fable-t kétszer végigvittem, Skyrimot is kétszer, tehát behatóan ismerem őket.

Fable:

Az eleje nem rossz, a sztori ott még normális, de ha elérsz egy pontot (az előbbiekben már említett uralkodásos részt) onnan percről percre összecsapottabb, laposabb lesz a játék, és egy borzasztóan, felháborítóan pocsék vége van a játéknak. Elképesztő, a valaha játékok terén átélt legnagyobb csalódás a Fable 3 második fele. A fő ellenség olyan hirtelen jött a semmiből, és olyan könnyen legyűrhető, hogy az már fáj. Mentebb volna tovább a játékban, mert észre se vettem hogy valami nagy boss harc van. Erre kiderül, hogy már vége van. A főellenség szerepe is hihetetlen fos. Itt van ő, és ő gonosz és megöl mindenkit. Miért gonosz? Honnan jött? Mi is ő? Mit is csinálna, ha nem ölöm meg? És hogy került be a képbe, a játék végénél, úgy hogy az egész játék alatt utalás sincs rá? Van és kész. Gonosz és kész.

A játékmenet az 1-ez képest óvodásokra van tervezve, olyan könnyű. A kutyám is végig tudja játszani. Kevés ruha (és nem érnek semmit, tehát tök mindegy mi van rajtad) kevés fegyver, kevés varázslat, és abból is csak 1-2 használható. Azért vittem csak végig kétszer, mert érdekel, hogy mi a jó/gonosz oldal különbsége.

Most, hogy jól lehúztam, had mondjak valamit mellette is. A világ meseszerűsége (mint az előbbi részekben) teljesen magával ragadó. A bizonyos pontig amit említettem (az uralkodás) nem rossz a sztori. És a legnagyobb pozitívum, amiért megéri azt a pár ezer forintot, az a humor! Időnként marha vicces!

Skyrim:

Két hete vettem meg, és már 83 óra tiszta játékidőnél járok. Ez már sok mindent elmond. És a játék 3/10-ét még fel sem fedeztem! Még egy percet nem játszottam varázslóval, mert annyira leköt a harcos, és a tolvaj. Pedig a legkirályabb a varázsló, ami még 30-50 óra játék biztos lesz! Dupla annyiba fáj mint a Fable, de a játék alatt 1 percre sem jutott eszembe, hogy rossz vétel lett volna. Hatalmas bejárható világ, milliónyi kisebb nagyobb küldetés, amiket akkor csinálsz amikor akarsz, szinte tökéletes harc- és fejlődésrendszer. Valósághű grafika, rengeteg választható lehetőség, rengeteg "szabadidős" tevékenység, ha meguntál térdig gázolni a troll, sárkány, és bandita vérben, vagy az erődök elfoglalásába, megvédésébe. Minden küldetés sorozathoz társul egy jó sztori. Hiába erőltetem meg magam, nem tudok rosszat írni a Skyrimről.

Hozzáteszem, semmi elfogultság nincs az írásomban. Jelenlege tudásom birtokában a Skyrimet választanám, az ziher.

2012. ápr. 8. 00:22
 13/19 anonim ***** válasza:
a skyrimet én is úgy kezdtem hogy sokat fejlődök és 40es szinten mentem felfedezni mindent
2012. ápr. 8. 11:55
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

én elmondom nektek, hogy a skyrimet meg a fable3 at sme érdemes megvenni, mindkettő ilyen torrent játék szinten van,

a morrowindhez képest hatalmas butitás volt az oblivion, majd a skyrim is egy hatalmas butitás az oblivionhoz képest, kevesebb lehetőség van benne fejlődés terén, meg ugy általában mindenhol. de szép a grafika... pff

fable 3 ugyanez, irgalmatlanul nagy butitás a fable2 höz képest. viszont ha engem kérdeztek a fable2 re lehet pénzt adni és az oblivionra is, a skyrim az maradhat torrentes kalozként a gépen... többre nem méltatom :(

2012. ápr. 9. 16:16
 15/19 anonim ***** válasza:
SKYRIM, szerintem nem véletlenül lett az év játéka...
2012. ápr. 9. 18:50
 16/19 anonim ***** válasza:
szerintem is a SKYRIM nem hiába lett az év játéka nem tudom hogy mi nem tetszik benne sokkal jobb a grafika nem minden barlang egyforma és még sorolhatnám inkább mond el meycry hogy mi nem tetszik a SKYRIMBEN
2012. ápr. 9. 21:18
 17/19 anonim ***** válasza:
Fable
2012. ápr. 17. 22:58
 18/19 anonim ***** válasza:
Xbox vagy pc? Ha xbox akkor a fable 2.Ha pc akkor a fable 3. Lehet hogy a fable 3 csúnyább de izgalmasabb vicesebb jobb a zene a játékélmény meg a harcrndszer vagyis a fable.
2012. jún. 25. 19:23
 19/19 anonim ***** válasza:
fable 3, jah és hogyha a fable 3-at végigviszed kétóra alatt akkor te tudsz valamit.
2013. jan. 20. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!