Fable 3 vagy Skyrim?
Természetesen olyanok véleménye érdekelne, aki mindkettővel huzamosabban játszott.
Kipróbáltam most a Fable 3 demót, elég jónak tűnik a harcrendszer plusz plusz a sztori is, ráadásul pokoli összetett, és most 3 ezer forint alatt meg lehet venni.
A Skyrim ugye jóval drágább még, de most nagyon felkapott, jobb annyival, vagy csak az újdonság varázsa?
Picit féloldalas lesz az értékelés, mert Skyrmre nem vetemedtem eddig, de a Fable 3 legalább alapos(abb) lesz :)
Ha tetszett a demo, akkor megéri megvenni 3k HUF alatt mindenképp. Kiadásakor picit sok hiba volt benne, de nagyja azért most már jó:
Pozitívumok:
- humor
- grafika (lehet vannak szebb játékok is, de nekem tetszik. Olyan mesés)
- fejleszthető fegyverek
A történet se rossz.
Amúgy összességében tetszik az egész. De van pár negatívum is:
- korábbiakhoz képest kevesebb ruha, vért és fegyver
- a legtöbb átvezető nem ugorható át. Első végigjátszásnál nem gond, de másodjára/sokadjára picit idegesítő és vontatott így.
- egyszerű harcrendszer, kevés varázslat és kombó. Nem lehet még meghalni sem. vagyis lehet, de max buksz egy keveset a legutóbbi céhpecsétből és mész is tovább. Mondjuk ez se vészes, de még a Fable 1 is változatosabb volt mágia ügyben.
- az uralkodás rész kicsit elnagyolt és megalapozatlanabb. Szerintem ott már kapkodtak/siettek. Sok-sok lehetőség lett volna még ezen a történetszálon.
Fable 3 számomra mindenképp a megéri kategória a sok minusz jelzésem ellenére. Skyrmbe meg bele se kezdek. Vagy elcsesznék előtte egy rakat időt, vagy a nagy hype és magas értékelések miatti nagy elvárások miatt csalódnék. Jól nem jöhetek ki belőle. Majd talán ha olcsóbb lesz és több időm lesz rá... :)
Köszi!
Azt hiszem befizetek egy Fable-re, veszteni nem veszthetek vele, ha meg olcsóbb lesz a Skyrim megveszem majd azt is... :)
Mindenesetre van egy olyan érzésem, hogy Fable előtt is el lehet ücsörögni jópár órát egyhuzamban ha belejön az ember a történetbe, már csak a demó hosszából kiindulva is.
nincs kedvem regenyt irni, szoval a fable gyengere sikerult az elozo reszekhez kepest, ilyen futtaban osszedobott, par oras jatek
a skyrim-et kitoroltem 2 ora utan, de szerintem hosszabb es valtozatosabb elmeny nyujt
Tessék egy talán mérvadóbb vélemény akkor: 150 órát öltem bele a Skyrim-be és még lenne is több, ha elfogaltságok miatt ne kellett volna abbahagynom.
A Fable pedig végigjátszható 2 óra alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!