Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fable 3 vagy Skyrim?

Fable 3 vagy Skyrim?

Figyelt kérdés

Természetesen olyanok véleménye érdekelne, aki mindkettővel huzamosabban játszott.

Kipróbáltam most a Fable 3 demót, elég jónak tűnik a harcrendszer plusz plusz a sztori is, ráadásul pokoli összetett, és most 3 ezer forint alatt meg lehet venni.

A Skyrim ugye jóval drágább még, de most nagyon felkapott, jobb annyival, vagy csak az újdonság varázsa?

2012. ápr. 2. 15:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Picit féloldalas lesz az értékelés, mert Skyrmre nem vetemedtem eddig, de a Fable 3 legalább alapos(abb) lesz :)

Ha tetszett a demo, akkor megéri megvenni 3k HUF alatt mindenképp. Kiadásakor picit sok hiba volt benne, de nagyja azért most már jó:

Pozitívumok:

- humor

- grafika (lehet vannak szebb játékok is, de nekem tetszik. Olyan mesés)

- fejleszthető fegyverek

A történet se rossz.

Amúgy összességében tetszik az egész. De van pár negatívum is:

- korábbiakhoz képest kevesebb ruha, vért és fegyver

- a legtöbb átvezető nem ugorható át. Első végigjátszásnál nem gond, de másodjára/sokadjára picit idegesítő és vontatott így.

- egyszerű harcrendszer, kevés varázslat és kombó. Nem lehet még meghalni sem. vagyis lehet, de max buksz egy keveset a legutóbbi céhpecsétből és mész is tovább. Mondjuk ez se vészes, de még a Fable 1 is változatosabb volt mágia ügyben.

- az uralkodás rész kicsit elnagyolt és megalapozatlanabb. Szerintem ott már kapkodtak/siettek. Sok-sok lehetőség lett volna még ezen a történetszálon.

Fable 3 számomra mindenképp a megéri kategória a sok minusz jelzésem ellenére. Skyrmbe meg bele se kezdek. Vagy elcsesznék előtte egy rakat időt, vagy a nagy hype és magas értékelések miatti nagy elvárások miatt csalódnék. Jól nem jöhetek ki belőle. Majd talán ha olcsóbb lesz és több időm lesz rá... :)

2012. ápr. 2. 15:59
 2/19 A kérdező kommentje:

Köszi!

Azt hiszem befizetek egy Fable-re, veszteni nem veszthetek vele, ha meg olcsóbb lesz a Skyrim megveszem majd azt is... :)

Mindenesetre van egy olyan érzésem, hogy Fable előtt is el lehet ücsörögni jópár órát egyhuzamban ha belejön az ember a történetbe, már csak a demó hosszából kiindulva is.

2012. ápr. 2. 16:28
 3/19 anonim ***** válasza:
Skyrim egyértelmüen. A Fable a közelében sincs.
2012. ápr. 2. 18:01
 4/19 A kérdező kommentje:
Köszi az alapos indoklást és kifejtést, maximálisan mérvadó a véleményed.
2012. ápr. 2. 18:13
 5/19 anonim ***** válasza:

nincs kedvem regenyt irni, szoval a fable gyengere sikerult az elozo reszekhez kepest, ilyen futtaban osszedobott, par oras jatek

a skyrim-et kitoroltem 2 ora utan, de szerintem hosszabb es valtozatosabb elmeny nyujt

2012. ápr. 2. 19:25
 6/19 anonim ***** válasza:
Skyrim egyértelműen! A Fable 3 már nagyon gagyi lett sajna, közelében sincs a kettőnek, az egynek meg aztán pláne.
2012. ápr. 2. 20:09
 7/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is skyrim
2012. ápr. 3. 17:09
 8/19 A kérdező kommentje:
Köszi, rájöttem, hogy félrenéztem az árat, nem 3000 alatt van, hanem 5000 fölött, összekevertem egy másik játékkal, 7000-ért meg már találtam használtan Skyrimet, valszeg mégis az lesz belőle fizu után.
2012. ápr. 3. 18:54
 9/19 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon nagy csalódás a Fable 3, az 1 rész valami fenomenális a második kicsit gyengébb de az ucso valami förtelem, persze ez csak az én véleményem. Direk magyar felirattal vettem vogy megértsem teljesen a storyt, de felesleges, semmi kihvás nincs benne, 4óra kb a játék idő persze csak a fővonal, a mellék küldetésekre meg már nem pazarolok időt. A Skyrim-hez sajna még nem volt szerencsém ugyhogy earrol nemtudok véleményt alkotni.
2012. ápr. 4. 14:34
 10/19 anonim ***** válasza:
52%

Tessék egy talán mérvadóbb vélemény akkor: 150 órát öltem bele a Skyrim-be és még lenne is több, ha elfogaltságok miatt ne kellett volna abbahagynom.

A Fable pedig végigjátszható 2 óra alatt.

2012. ápr. 4. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!