Minecraft és Nether?
Csináltam Single playerbe egy Nether kaput,átis mentem de olyan helyre tett be hogy ilyen barlang féleség,nemtaláltam ki a barlangbol,gondoltam eggyet és visszajöttem és ahogy lennie kell oda kerültem a kapu elé.Eddig ez jó is.Leszedtem a Nether kaput és összeraktam jóval arréb megint,mert hallotam hogy ami a Netherben 1 méter az való életben vagyis a mapon ahol játszunk ott 8 métert jelent vagy ilyesmi.Készvolt a kapu átmentem és ugyanoda vitt mint a másik kapuval,és ha ez nemlenne elég mikor visszajöttem egészen más pontra rakott,pár méterre a házamtol egy barlangba ahol még nemvoltam.Megint átmentem szedtem pár izzókőport a Netherban és mikor visszajötem akormeg a Spawn pontomra rakott.
.... és a cuccaimat is elvette.Az lenne a kérdésem hogy mit rontottam el szerintetek ? Miért rak ugyanoda a kapu és mikor visszajövök mért rak mindig más helyre ? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!