Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft és Nether?

Minecraft és Nether?

Figyelt kérdés

Csináltam Single playerbe egy Nether kaput,átis mentem de olyan helyre tett be hogy ilyen barlang féleség,nemtaláltam ki a barlangbol,gondoltam eggyet és visszajöttem és ahogy lennie kell oda kerültem a kapu elé.Eddig ez jó is.Leszedtem a Nether kaput és összeraktam jóval arréb megint,mert hallotam hogy ami a Netherben 1 méter az való életben vagyis a mapon ahol játszunk ott 8 métert jelent vagy ilyesmi.Készvolt a kapu átmentem és ugyanoda vitt mint a másik kapuval,és ha ez nemlenne elég mikor visszajöttem egészen más pontra rakott,pár méterre a házamtol egy barlangba ahol még nemvoltam.Megint átmentem szedtem pár izzókőport a Netherban és mikor visszajötem akormeg a Spawn pontomra rakott.

.... és a cuccaimat is elvette.Az lenne a kérdésem hogy mit rontottam el szerintetek ? Miért rak ugyanoda a kapu és mikor visszajövök mért rak mindig más helyre ? :S

2012. ápr. 1. 19:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szétszedted a portálokat, mielőtt újat építettél volna?
2012. ápr. 2. 15:09
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen szét és ugyanazokbol az obszidián blokkokbol építettem máshol egy másikat
2012. ápr. 2. 16:15
 3/11 anonim ***** válasza:
A nether egy hatalmas barlang. A pokol
2012. ápr. 2. 17:21
 4/11 A kérdező kommentje:
egy max 10x20askockabol allo barlang?:d lattam rola sok videot ahol egy hatalmas lva tenger volt es a blézek szaladgaltak a gast ok meg repkedtek .ahova en kerultem sz űk barlangok voltak es max zpig volt ugy h nem egy barlangra gondolunk
2012. ápr. 2. 18:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Ami a netherben 1 lépés az a valóságban 8. Menj jó messzire. Vagy új map.
2012. ápr. 3. 06:16
 6/11 A kérdező kommentje:
hogy érted hogy új map ? leirnád részletesebben ?
2012. ápr. 3. 12:48
 7/11 cheesysnail válasza:
new game
2012. ápr. 3. 14:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Úgy értettem hozz létre új világot. (create new world). A legújabb minecraft-ben gyári magyar menü is van, meg 3D szemüveg mód. A nyelvet a language md
2012. ápr. 3. 16:43
 9/11 anonim ***** válasza:

*menüpontban állíthatod

xD

2012. ápr. 3. 16:44
 10/11 A kérdező kommentje:
még1x visszamentem netherbe és addig ástam felfelé amig megnem találtam a kiutat egy sokkal nagyobb területre aholmár gast is volt ugyhogy már nemfogok ujj világot kreálni
2012. ápr. 5. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!