Miért akad a Counter Strike 1.6-om?
Jó gépem van, a gépigény megfelelő.
Internetem jó, fps lagg sem lehet.
Mégis laggolok egy csomo szerveren.
Várom az ötleteket.
nekem is ez van o.O
sztem egyszerűen csak sz*r,elavult játék,le is fogom törölni(mondjuk én non steam-en magyar tört szervereken játszottam),lehet azért:S
Minden szerveren laggolsz ?
Nézd az fpsed játék közbe , ha jó géped és kevés akkor valszeg elvan álitva vmi a cfg-ben.
EgyPaladin
Sajnállak azért, mert hülye vagy a játékhoz. Nincs olyan hogy nonsteam tört szerver... vagy hogy irtad, innen is látszik hogy közöd nincs a játékhoz.
A sírókat nem kell figyelembe venni. Meg nem low public szervereken kell játszani, ahol olyanoknak adnak admint, hogy az már szánalmas.
Kérdező, ha megvennéd a játékot, nem laggolnál, ezt biztosíthatom! Mert most ki tudja milyen, átírt configú tört játékod van....(valszeg emiatt a lagg)
szóval, ha nincs más megoldás, tölts le egy másik fajtát. Hátha az beválik.
De mondom, már 2-3 ezerért hozzá lehet jutni a játékhoz..
Egyszer kiadod rá a pénzt, és utána nem lesz rá gondod.
Nekem 2 éve megvan, és mondhatni megbecsült játékos vagyok. Szerintem megéri.
Előző voltam
EgyPadalin, bocsi hogy durva voltam. Tényleg.
Ha ám érdekelne a játék, de mégis inkább a public szerverek akkor a MAGYAR szerveket ajánlanám figyelmedbe. Elég normális adminok vannak.
Adok ip-t is.
M A G Y A R Public Szerver 94.247.88.92:27015
M A G Y A R Only Dust2 Szerver 94.247.88.92:27035
M A G Y A R Fun Szerver 94.247.88.92:27020
Jó játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!