Acer Aspire 5736z és Counter Strike 1.6. Miért akad?
A probléma a következő: a fent említett laptopon a fent említett játék bizonyos helyzetekben akad, az fps akár 4-re is csökkenhet.
A bizonyos helyzetek:
-Bizonyos pályák
-Ha valaki felkapcsolja a fegyverlámpáját
-Ha egy pályán lámpa van (gondolom olyan, amit másképp programoztak, mint az alap fénydinamika)
Mivel a CS nem egy gépigényes játék nem igazán értem mi lehet a gond, viszont azt furcsállom, hogy csak a fenti esetekben akad, pl. egy Dust 2 nem jelent a gépnek gondot, simán megy a 40-50 fps. (ami nem sok, de sokkal jobb, mint a 4)
Lehet, hogy egyszerűen még ez is túl sok szegény laptopomnak?
Adatok:
-Win7 Ultimate 32 bit.
-Eredeti CS 1.6 (felbontástól függetlenül akad)
-Legújabb hivatalos driverek
-A driver és az operációs rendszer is teljesítmény centrikusra van állítva.
Várom a tippeket!
Köszönöm a válaszokat, természetesen minden értelmes hozzászólót felpacsizok.
G.
Értem, köszönöm, megpróbálom.
G.
Sajnos csak annyit értem el, hogy a pingem is felment.
A zöld persze ment.
Egyéb tippek?
G.
Overlay alatt a steames overlayt érted, vagy a játékon belül van állítási lehetőség?
(köszönöm a választ)
G.
Azért akad és megy le az FPS ed mert gyenge a videokártyád.
Sajnos ezzel sok mindent nem tudsz csinálni, de megpróbálhatod beírni a consolba hogy "rate 25000" ez egy kicsit segíthet a dolgon, de attól még az erős fény változások tól és a füsttől laggod lessz!
Köszönöm szépen a választ. Nem hittem, hogy ennyire gyengus a videokártya, de ez van. A rate átírását kipróbálom, köszönöm a tippet.
Ment a zöld.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!