Ps 3ban tényleg homályosabb a kép mint xbox 360ban?
Tök ugyanaz.
Láttam már a két konzolt egymás mellett két ugyanolyan típusú tv-n ugyanolyan beállítások mellett, semmi különbség nem volt.
Grafikailag szinte ugyanazok, az exkluzív játékok egy csöppet szebbek PS3-on, de már-már észrevehetetlen a különbség.
A 4-5 éves játékok boxon tényleg szebbek, mert PS3 első 1-2 évében még nem nagyon tudtak rá programozni, azóta már a multiplatform játékok is megegyeznek.
Azért az túlzás.
Oké, hogy a grafika ugyanaz, de mondhatni minden más eltérő.
Xbox-on ugye fizetni kell a multinál, sok esetben ez miatt döntenek PS3 mellett az emberek.
A másik fontos dolog az exkluzív játékok.
PS3-ra jóval több van, de ha azok közül egyik sem érdekel akkor mondjuk mindegy a mennyiség.
Ha a Halo, Gears of War és Forza jön be akkor box, ha az Uncharted, Killzone, God of War, Gran Turismo, Heavy Rain, Infamous (és most abbahagyom a felsorolást, de még jóval több van) akkor PS3.
Ami még fontos lehet (de jelenleg csak kevés embert érint) az a 3D.
Ha van 3D tv-d akkor mindenképp PS3-mat vegyél, arra van normális minőségű és mennyiségű tartalom.
Blu-ray lejátszó is a PS3 mellett szól, illetve a PS3 médiaközpontként is jobban szerepel.
Úristen alex, erre a szar nyelvtanra már nem létezik jó kifogás.
Amúgy PS2 játékokat ma már egyáltalán nem játssza le a PS3, az első generációs PS3 vitte csak, az is csak a játékok 5-10%-át.
Szóval ha már mindenképp a PS3 jobb (amibe mondjuk egyetértek), akkor nem ezek az okok miatt.
Ha meg használt filmet akarsz venni:
amazon/ebay (ha nem baj az angol/eredeti nyelv), szinkronosan meg magyar oldalakon: vatera, expressz, hardverapro, itt kell körülnézni
Én elmondom miért döntöttem a ps3 mellett:
- Szimpatikusabb a kontroller (saját vélemény)
- Ingyen multi
- Jobb oprendszer
- Blue-ray
Ami az xbox mellett szól:
- A kinect jobb mint a move
Ezt mindenhol el kell mondanom:
Kinect nem jobb, mint a Move.
A kettő teljesen más, összehasonlíthatatlan.
Technikailag a Move is csúcstechnológia, innovációnak Kinect sem valami hatalmas innováció.
Egyik sem jobb a másiknál ilyen szempontból, az meg már szubjektív, hogy kinek mi tetszik.
Ezt a játékok dönthetik el, Kinect-re csak casual van, míg Move-ra inkább hardcore.
De szerintem mindkettő felesleges és mindkettőre csak kevés értelmes játék van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!