Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims3 generációk lefagy és...

Sims3 generációk lefagy és kékhalál?

Figyelt kérdés

Eredeti az összes Sims3 kiegészítőm, az alapjátékot is beleértve, úgyhogy ez nem lehet gond. A hugom gépén is állandóan szórakozik a játék, az enyémen csak ritkán.

Most beléptem a sim készítőbe, 2x letette a tálcára a játékot aztán vissza ment, aztán kékhalállal lefagyott az egész.....

A "C" meghajtón is van bőven tárhely, 149 GB-ból 96,2 GB szabad.

Már megcsináltam azt is, amit egyik simses oldalon írtak, hogy tiltsam le azt, hogy maguktól záródjanak be a programok (egy időben ilyen gond is volt, mostmár csak fagy).

Aztán írták, hogy a mods mappát és a resource fájlt tegyem át a kiegészítő mappájába...de én ilyen mappát és fájlt nem is találok O.O

Mi baja lehet? Tudna valaki segíteni?

2012. márc. 30. 18:30
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem vírusos a géped vagy a simsed VAGY rossz helyről töltötted le
2012. ápr. 9. 10:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Előző hozzá szólásához csak annyit, hogy "Eredeti az összes Sims3 kiegészítőm, az alapjátékot is beleértve, úgyhogy ez nem lehet gond." Ergo nem letöltötte!

Lehet nem bírja géped, vagy ahogy írták vírus is okozhatja... Szerintem futtass le egy vírus keresését...

2012. ápr. 10. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!