Nem tudok XBox Live-ra csatlakozni. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Interneten keresgéltem mindenhol, de erre nem találok semmi konkrét választ. Na szóval, megoldottam, hogy a Test Xbox Live connection-nál, a Network és az Internet Conncected-et jelez. Először a Live-ra is csatlakozott, és már töltötte a legfrissebb update-t de nem tudta letölteni. Letöltöttem laptopra, DVD-re kíirtam, frissítettem is. Próbálok újra csatlakozni Live-ra, de az a hibaüzenet fogad hogy: Update Failed. A system update is required to sign in to Xbox LIVE, but the update is currently unavalible.
Amúgy nem tudom, hogy okozhat-e az gondot, hogy laptopról kapja a box a netet?
Válaszokat előre is köszi.
2012. márc. 28. 14:07
1/3 anonim válasza:
Hogy a fenébe kaphatja laptopról a netet?
Biztos, hogy az a probléma.
2/3 A kérdező kommentje:
Interneten találtam mindenféle módot, hogy lehet netet varázsolni az xbox-ba, nekem az internetmegosztás gépről tűnt egyszerűnek. De mondom, netet érzékel az Xbox, és kapcsolódási hibaüzenet sincs. Csak ez az update failed.
2012. márc. 28. 14:12
3/3 anonim válasza:
Ezt én sem értem hogy csináltad, ott a hiba. Dugj be egy csoffadt netkábelt a boxba közvetlenül, vagy ha van benne wifi csatlakozz azzal, persze hogy nem jó így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!