Battlefield 3 (A kérdés miért túl rövid? Ne szívass gyakori! )
Hol lehet a battlelogon bejelenteni ha valaki csal?
Van róla kép is meg videó is.
Hát ja.
Sok hiba van ebben a BF3-as játékban és a szerkesztői se valami észlények.Érdekes,hogy az új COD-ban fogtak egy cheatert és 14 éves bant kapott.14 évig nem játszhat a COD-al.Legalábbis azzal a CD-kulccsal.Gondolom azóta már megvette megint,de ott 1 ilyen kis b@romarcút elkaptak és egyből jól megrángatták a tokeit.A BF-ben meg mintha még támogatva is lenének a cheaterek.Érdekes,hogy ha írok az adminnak,hogy "hé öreg a gyerek csal AIM-ozik" akkor engem banolnak végleg. :S Kicsit fura ez így.Ezért szoktam pár hétig hanyagolni a BF-et.A mi klánunk még a MAGYAR kupában is indult meg tavaly a BECUP nevű versenyen.A Magyar csapatok közt is voltak érdekesek.A gyereket hátba löttem 2x RPG-vel és semmi baja nem volt.Ő megfordult és 1 golyóval leszedett. :S
Hát ja ott nem lehet csalni vagyis nehezebb.Minden megoldható.De mivel ott nem telepíted a játékot így elég nehéz beleturkálni a dolgokba :D
Lehet,hogy a PC-n is ezt kéne alkalmazni és máris megoldva a cheat és a hack gond.
"De mivel ott nem telepíted a játékot így elég nehéz beleturkálni a dolgokba :D
Lehet,hogy a PC-n is ezt kéne alkalmazni és máris megoldva a cheat és a hack gond."
Ezt PC-n nem lehet megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!