Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Metinkocka, valaki? segiccsééég

Metinkocka, valaki? segiccsééég

Figyelt kérdés
könyörgömszépenkérekvalakitnaa. miazhogy letöltöm az egyik metin pvp szerót és telepitem, aztán ha megnyitom akkor patchelés helyett kiir egy ilyet hogy: ERROR, és ennyi? semmi hibaüzenet, csak error, és nemtokvelemicsinálni. telepitette rendesen, volt hely meg midnen.. és ezt két szerüval is megcsinálta, miaszartcsinájjak? valaki segitsen mert elvonási tüneteim vannak, és azt nekerjasenkiugyeee?
2012. márc. 24. 11:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy blokkolja az oldalt a vírusirtód, ahonnan patcheled. Pl.: Nekem VIPRE vírusírtóm van, és hozzá kellett adnom a webszűrőhöz kivételként és csak úgy ment!
2012. márc. 27. 14:28
 22/25 A kérdező kommentje:

utsónak köszi, már megoldottam.:D

többiek örülök hogy elvannak xddd

am nem kingkong, nem ismerős a neved:DD sajnálom hogy lelombozlak. máshol éld ki a feltűnési viszketegséged. azt már megsem kérdezem hányévesvagy.

2012. ápr. 9. 13:58
 23/25 anonim ***** válasza:
Azért kérdeztem mert a legtöbb ilyen (szar metines és hasonló) kérdéshez megírom a véleményem: szar a metin! de látom h te akkora kocka vagy hogy akinek nem tetszik a játék az 1 "feltűnési viszketegségben szenvedő hülye köcsög" vagy valami hasonló, vagy nincs igazam? egyépként 15 de ha te (gondolom) ennél idősebb vagy és metinezel az elég gáz!
2012. ápr. 9. 14:20
 24/25 anonim ***** válasza:
King Kongal értek eget ( kivételesen)!
2012. ápr. 9. 14:45
 25/25 A kérdező kommentje:
oppsz megint idetévedtem valamiért. najó, nemmintha bármi közöd lennehozzá de csak nosztalgiából metineztem ám kicsit. és az neked mérszurja a f.aszod ha én szeretem ezt a szhart?:D de komolyan. és nem azért vagy kötsög mert nem metinezel okoskám:DD de miaf.asznakismagyarázok. annnnnnnyira leszharom.
2012. máj. 18. 22:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!