Metinkocka, valaki? segiccsééég
Figyelt kérdés
könyörgömszépenkérekvalakitnaa. miazhogy letöltöm az egyik metin pvp szerót és telepitem, aztán ha megnyitom akkor patchelés helyett kiir egy ilyet hogy: ERROR, és ennyi? semmi hibaüzenet, csak error, és nemtokvelemicsinálni. telepitette rendesen, volt hely meg midnen.. és ezt két szerüval is megcsinálta, miaszartcsinájjak? valaki segitsen mert elvonási tüneteim vannak, és azt nekerjasenkiugyeee?2012. márc. 24. 11:28
12/25 anonim válasza:
ööööööö én már nagyon éhes vagyok
13/25 anonim válasza:
AZ IGEN ENYIRE SZAR GÉPED VAN...
Nos enyböl te vagy a kocka
14/25 anonim válasza:
Nos enyböl te vagy a LOW
15/25 anonim válasza:
Nos enyböl te vagy a kocka
16/25 anonim válasza:
Nos enyböl te vagy a LOW
17/25 anonim válasza:
Előző! veled meg mi a f@sz van?
18/25 anonim válasza:
lol
amugy hát aki nem kedvelei mmo kat az kevésbé hülye
talán igy lehet finoman megfogalmazni:D
20/25 anonim válasza:
#18: itt még szépen meg akartam kérdezni hogy mértis? #19: na itt akadtam ki: a k.rva anyád! és ezt a link miatt írtam! egyébként hány éves vagy? 10-11? nyugi, majd mire nagyobb leszel rájössz hogy hülyeség! mármint a metin2!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!