Mass effect 3-ban hogy a büdös istennyilába lehet egyesíteni a getheket a quariáokkal (mikor legion feltölti a kódot)?
Figyelt kérdés
Ehhez kéne paragon meg renegade,ami nekem megkell hogy legyen hisz csak mentett karakterrel nyomom.. az első 2 részt ezzel vittem végig,tehát...
Mi a sz.r van???
2012. márc. 23. 21:46
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, nekem az volt hogy vagy a gethek halnak meg vagy a quarianok
2/6 David133 válasza:
Nekem amikor tölti fel a kódot akkor mondom, hogy csinálja csak meg ilyenek, és nekem nem hal meg egyik faj sem a végén mind a kettő harcol velem.
3/6 hollófernyiges válasza:
Konkrétan meg nem mondom, de mindig a paragon választásra nyomtam és kibékültek.
4/6 A kérdező kommentje:
Pont ezaz hogy nincs paragon opció(mielőtt kérdeznétek nem,renegade sincs),egyszerűen csak az alap 2 van.Kódfeltöltés,vagy ne.
2012. márc. 24. 16:38
5/6 anonim válasza:
Először is Talinak és Legionnak, el kell nyerni a bizalmát az ME2-ben és túl kell élni a suicide missiont, a Reputationnél majdnem max paragonnak/renegádnak kell lenni, plusz az összes küldit meg kell csinálni Rannoch-on a Priority:Rannoch elött.
6/6 anonim válasza:
Hát kicsit megkésve de :
-Tali és Légió éljék túl a ME2-őt
-Mielőtt a KAszáslelövős küldetésre mennél van egy olyan küldetés hogy meg kell menteni Koris admirális. Amikor arra a küldetésre mérsz mindegy hogy hogyan (vagy paragon renegade beszéddel (amihez elég sok paragopn/renegade pont kell)) de mentsd meg az admirálist, ne az embereit.
-Legyen minimum 4 szintnyi paragon/renegade pontod.
-Pusztítsd el a "geth fighter squadron"-okat (ez is egy küldetés)
-A kaszáslelövős küldit csináld meg legutóljára
-Engedd meg Légiónak hogy feltöltse a Kaszás kódot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!