Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy csináljam meg? (Mass...

Hogy csináljam meg? (Mass Effect 2)

Figyelt kérdés
Mirandának csináltam a "lojalitás" küldetést. Végeztem vele, és amikor visszatértünk a hajóra összeveszett Jack-el. Mirandának adtam igaazt és Jack lojalitása ment le. hogy tudom vissza nyerni a bizalmát? Ha beszélni próbálok vele akkor elküld...
2012. márc. 22. 21:39
 1/3 -Igazmondó- ***** válasza:
Azt már lekésted én is így jártam. 1 mentéssel csak 1 et vihetsz ágyba ;)
2012. márc. 23. 07:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Maxon kell lennie a paragon vagy renegade szintnek, és akkor van olyan opció, hogy egyikkel sem veszel össze. Már mindegy, utólag nem tudod ezt javítani, valamelyikük lojál küldetését a végére kell hagyni, amikor már max a paragon/renegade, addig nem vesznek össze, amíg mindkettőnek meg nem csinálod.
2012. márc. 23. 20:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez nem teljesen igaz. Oké hogy számít a paragon/renegade szint is de az is hogy hol jársz a játékban. Amikor megcsinálod a Horizont küldetést utána egyből menj Miranda lojalitás küldetésére majd utána egyből Jack-ére...utána jöhet a többi tetszőleges sorrendben de ugyanez legyen a Tali-Légió párosnál is. Tali lojalitásküldetésével várj. A Kaszás roncs küldetés előtt csináld meg (lehetőleg már csak ez a küldetés maradjon a játékban, szóval ne legyenek se elsődleges,küldetések..másodlagos maradhat sőt jó is ha hagysz néhányat mert akkor el tudsz beszélgetni Légióval pár dologról). A roncson felszeded Légiót aki azonnal bedobja a lojalitáskülddiét. Megcsinálod a vitánál paragon/renegade opció. Utána már csak jól kell osztogatnod az embereket a Begyüjtő-bázis küldetésnél és mindenki túléli. (lent link az osztogatáshoz)

[link]

2012. ápr. 3. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!