Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek a Sims3-ról?

Mi a véleményetek a Sims3-ról?

Figyelt kérdés
Honnan lehet letölteni megbízható verziót?
2009. jún. 13. 15:22
 1/4 anonim ***** válasza:
29%
szar
2009. jún. 15. 14:09
 2/4 anonim ***** válasza:
35%
szerintem jobb a 2-es
2009. aug. 7. 21:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nagyonjóóó! igen, van ami ebben nincs, a 2-esben van, de ez fordítva is igaz! eleinte én jobban kedveltem a 2-est, de már nem! A városban több hely van, nagy az építési lehetőség, sokkal jobban meg lehet valósítani egy-egy házat! A kiegészítők nagyon jók hozzá: az állásokat nagyon szeretem! divattervező/tanácsadó belsőépítész ... nagyon jóók, egész nap ezekkel játszom! Az éjszakással nagyonjó kocsmák is vannak és sztár is lehetsz! xD a világkörülit is imádom, mehetsz kínába harcolni, egyiptomba felfedezni és párizsba ellesni a nektárfőzés titketm vehetsz nektárfőtőz, fincsi szőlőket és külünleges gyüniket, nektárokat. otthon a gyümikből nektárt tok csinálni, egyre jobbakat! Imádom ezt a játékot, órákig is tuddnék mesélni róla! Ma pl.: letöltöttem (régebben) nagyonjó cuccokat, ágyak, szekrények... átszabtam őket, mert itt mát ilyen is van, csináltam egy barbiházat xD képletesen, van egy gyerek, aki rózsaszínmániás mind1 és olyan jól be lehet rendezni egy szobát a célnak megfelelőre, még akkor is, ha a éa nem áll közel hozzád! imááádom! ♥
2010. dec. 26. 22:11
 4/4 anonim ***** válasza:
rlőző vok: a letöltést nem tom :S
2010. dec. 26. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!