Xbox 360 vagy Ps3? Most keszulok konzolt venni csak nem tudom melyiket erdemes.
Multiplayer szempontjából mindkét konzol jó. csak az xbox live-ért fizetni kell.
Ha NFS játékkal akarsz multizni akkor csakis az hot pursuitot érdemes megvenni változatos online játékmódokkal rendelkezik.
Az Xbox Live egy fokkal jobb, de nem jobb annyival, hogy megérje érte fizetni, a PSN-nel sincs semmi baj, nem laggol, mindig van, ha mégsem akkor előre bejelentik, stabil, sokan vannak (persze játékfüggő).
PS3-nál meg az, hogy 5000-rel drágább már nem pénz, szóval egyértelműen érdemesebb azt venni.
Bár PS3 legnagyobb erőssége a nagyon jó exkluzív játékai, ahogy elnézem téged meg csak pár multiplatform játék érdekelne, szóval végül is mindkét konzollal jól járnál.
Én pl. simán tudok élni multiplayer nélkül, pedig volt már pár játékom, amibe nagyon masszív multi volt (pl. Killzone 2-3), de valamiért engem nem tud lekötni a multi.
Viszont az emberek nagyon sok százaléka meg nem tud multi nélkül élni, azt csak te tudhatod, hogy melyik kategóriába tartozol.
Bár én azt mondom multi nélkül is jobb a PS3, de a box sem szar.
A multi szinte minden játékban (persze csak amiben van mindkettő) fényévekkel jobb, mint a single, ez igazából eléggé törvényszerű.
Annál már csak az jobb, amikor haverokkal egy szobában játszol...
RDR multi szvsz elég gyengére sikerült, de azért 60 órát beleöltem a platina miatt.
Elvan vele az ember egy ideig, de engem pl. egy Uncharted 2 multija sokkal jobban lekötött (pedig az Uncharted inkább single playerben erős).
Szerintem PS3-mat vegyél, jobban jársz vele.
De igazából mindegy melyiket veszed meg, mert még ha a szarabbikat is választod, amíg nem próbálod ki élőben a másik konzolt és tudod meg, hogy az miket tud, addig még ha rosszul is döntöttél úgy sem fogod tudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!