Minecraftban van macska?
Figyelt kérdés
Egy Youtube -os videóban láttam hogy valami profi minecraftos nagymacskákat (tigris, leopárd stb.) és lovakat tenyésztett. Egy másik helyen pedig egy egészen kicsi cicát láttam. Ezeket hogy kell létrehozni? A magyar klienst használom (www.hu-minecraft.net) de abban nincsenek ilyen állatok, csak a megszokott bárány, tehén, malac, csirke stb. de annak a fele is textúrahibás, meg ezek inkább a táplálék szerepét látják el. Hogy hozzak ilyen "különleges" állatokat létre? Ha ez a kliens nem jó, tudnátok mondani egy olyat (ingyeneset, ha lehet), amiben lehetséges mindez?2012. márc. 16. 21:34
1/4 anonim válasza:
Kutya és macska van az alap játékban, viszont amit te láttál, az szerintem a Mo'Creatures nevű mod, az sok fajta új mobot behoz a játékba.
2/4 Fantaloool válasza:
1.2.3-ban van a jungelban OCelot. vigyél magaddal nyers halat (raw fish) és ha rádnéz akkor ne mozogj mert elfut. óvatosan jön majd feléd. mozgás közbe add neki, és te ne mozogj. pár hal után macska lesz ami követ.. a macskáktól rettegnek a creeperek... ha macskád van nem lesz több creeper a közeledben
3/4 anonim válasza:
kosz fantalool nem is tudtam hogy a creeperek utaljak
4/4 anonim válasza:
kösz nekem is! tudtam hogy nyers halat kell adni neki azt is hogy... mindent csak azt nek hogy nem szabad mozogni és odajön KÖSZ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!