Assassins Creed Revelations mennyire jó játék?
Figyelt kérdés
Jobb mint pl a black ops vagy crysis 2 ?2012. márc. 12. 21:07
1/8 anonim válasza:
Teljesen más, nem igazán lehet ezt blekopszhoz meg krájziszhoz hasonlítani. Amúgy jó játék, de ha lövöldözésre vágysz, neked lehet nem lesz az.
2/8 anonim válasza:
nehéz összehasonlítani velük. én inkább a black opsot venném meg a multi miatt, de arra ott az alterops, ami "megteszi" tehát én megvenném a helyedben, a felsoroltoknál "jobb" játék. de egy hidegháborúban játszódó fps és egy jövőbeli háborús fps között nem fér el egy középkori (nem tudom mikor jászódik, csak tippelek) tp"s" játék.
3/8 anonim válasza:
ezt lehetetlen megmondani olyan mint ha a Dirt 2,hasonlítanád a GTA IV-hez. ég és föld de mind a kettő nagyon jó a saját műfajában
4/8 Fantaloool válasza:
a blackops atomlaggos multiban. a szerverek maguk laggosak. bf3 full graffon 50-60 fps szal nem vid kártyával van baj
5/8 anonim válasza:
Amíg nem játszod ki az AC2-t és Brotherhoodot,addig meg ne vedd. Mert egyáltalán nem fogod érteni a sztoriját.
Az AC olyan mintha egy film lenne sok felé darabolva,ha csak a végét nézed meg nem fogod érteni a lényeget... tehát érdemes az 1-el kezdeni (ami picit unalmas,de megéri kijátszani),de minimum a 2-vel (ami szerintem az össze közül a legjobb,épp most játszom ki 6-odjára,de egyszerűen nem unom o.o)
6/8 anonim válasza:
én csak az AC 1,Brotherhood és revelations-al játszottam és ugy is megértettem a sztorit.Bár igaz h sok AC 2 videot néztem.
7/8 anonim válasza:
Lovoldozos FPS jatekot keptelenseg osszehasonlitani egy Assassins creed fele jatekka Ha engem kerdezel az assassins creed sorozat az evezred jateka vazze nagyon JOOOOOOO
8/8 anonim válasza:
Black ops szerintem joval jobb mindkettonel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!