Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Assassins Creed Revelations...

Assassins Creed Revelations mennyire jó játék?

Figyelt kérdés
Jobb mint pl a black ops vagy crysis 2 ?
2012. márc. 12. 21:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Teljesen más, nem igazán lehet ezt blekopszhoz meg krájziszhoz hasonlítani. Amúgy jó játék, de ha lövöldözésre vágysz, neked lehet nem lesz az.
2012. márc. 12. 21:18
 2/8 anonim ***** válasza:
nehéz összehasonlítani velük. én inkább a black opsot venném meg a multi miatt, de arra ott az alterops, ami "megteszi" tehát én megvenném a helyedben, a felsoroltoknál "jobb" játék. de egy hidegháborúban játszódó fps és egy jövőbeli háborús fps között nem fér el egy középkori (nem tudom mikor jászódik, csak tippelek) tp"s" játék.
2012. márc. 12. 21:36
 3/8 anonim ***** válasza:
ezt lehetetlen megmondani olyan mint ha a Dirt 2,hasonlítanád a GTA IV-hez. ég és föld de mind a kettő nagyon jó a saját műfajában
2012. márc. 12. 22:00
 4/8 Fantaloool ***** válasza:
a blackops atomlaggos multiban. a szerverek maguk laggosak. bf3 full graffon 50-60 fps szal nem vid kártyával van baj
2012. márc. 13. 20:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Amíg nem játszod ki az AC2-t és Brotherhoodot,addig meg ne vedd. Mert egyáltalán nem fogod érteni a sztoriját.

Az AC olyan mintha egy film lenne sok felé darabolva,ha csak a végét nézed meg nem fogod érteni a lényeget... tehát érdemes az 1-el kezdeni (ami picit unalmas,de megéri kijátszani),de minimum a 2-vel (ami szerintem az össze közül a legjobb,épp most játszom ki 6-odjára,de egyszerűen nem unom o.o)

2012. márc. 13. 21:16
 6/8 anonim ***** válasza:
én csak az AC 1,Brotherhood és revelations-al játszottam és ugy is megértettem a sztorit.Bár igaz h sok AC 2 videot néztem.
2012. márc. 13. 22:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Lovoldozos FPS jatekot keptelenseg osszehasonlitani egy Assassins creed fele jatekka Ha engem kerdezel az assassins creed sorozat az evezred jateka vazze nagyon JOOOOOOO
2012. márc. 17. 21:11
 8/8 anonim válasza:
Black ops szerintem joval jobb mindkettonel
2013. júl. 6. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!