Mi a baja a Half-Life 2-nek?
Itt tartok:
http://www.youtube.com/watch?v=8OHJi9SgpZQ&feature=youtu.be&..
a csaj elmondja a mondandóját közbe feljön a lift, kinyílik az ajtó én bemegyek de csaj kint marad.. a játék nem akad meg csak a csaj mikor lépne megtorpan és egyhelyben áll. Ilyenkor kéne csinálnom valamit vagy hibás a játék?
Ilyen hiba leginkább a kalózváltozatnál fordul elő. Tehát első blikkre vedd meg. Steam-en kétezer forint, ez tényleg aprópénz, cserébe automatikusan frissül és nem kell félned, hogy elhasználódik a lemez. Az Orange Box 4000, de ebbe benne van az Episode 1, 2 Portal 1 és Team Fortress 2.
Ha mégis eredeti, telepíts fel javításokat (patch), vagy tölts be egy korábbi állást.
19:37:
Már próbáltam de nem, passzívan ellenáll :/ XD
19:42:
Köszi valószínűleg ez lesz a sorsa...
19:49:
Igen kalózváltozat. Nem hiszem, hogy meg fogom venni. Eredetileg csak próbának töltöttem le de lendületbe voltam és bosszant, hogy az a csaj akadályoz. Meg bevallom most nagyon le vagyok égve, úgyhogy nem is engedhetem meg magamnak.. korábbi állással is próbálkoztam de semmi változás, úgyhogy ha a javító patch nem válik be hamar véget ér a Half-Life2-s "karrierem"..
Amúgy mindenkinek köszönöm a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!