Tomark kérdése:
Mi a baja a psp-m nek?
Figyelt kérdés
tegnap vettem egy használt psp-t,úgy vitték be a boltba hogy össze volt törve csúnyán a kijelzője,és kicserélték,de nem volt pénze a csávónak aki beata kifizetni a cserét,így hát ottmaradt. azt mondtoák hogy új a kijelzője,de ma vettem észre a fényben,hogy tiszta karc és olyan mintha beleszúrtak volna a kijelzőbe egy körzőt,az egyik képpont világoskék színű,és a legnagyobb gond,amiért kiírtam ezt a kérdést,hogy még ma reggel nem,de egy órája észrevettem,hogy a kijelző szélétől 1 cm-re minden oldalon egy hullámos keret van,és azon belül jóval sötétebb a kép,mi lehet a baja? léci segitsetek2012. márc. 9. 15:37
1/2 jani:D válasza:
nyilván a csoró eladó szétbaszta mielött megvetted azon má nem lehet segiteni,ha megprobálnád kicserélni a képernyőt meg a többit az többe kerülne mintha vennél 1 ujjat
2/2 Nosram válasza:
vállalt rá valami garanciát?
ha igen vidd vissza, mond meg hogy te nem 1 sz@art fizettél ki.Ha nem fizet menny el ügyvédhez, eltitkolt hiba vádjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!