Mass Effect3 DLC?
Ha vennéd a fáradságot elolvasni a kommenteket megtudnád.
De hogy lásd milyen vagyok belinkelem neked :D
le is fordítom neked:
> Extract the file Coalesced.bin from this ZIP to your game folder - Mass Effect3\BIOGame\CookedPC\Console
csomagold ki a Coalesced.bin-t ebből a ZIP file-ba a Mass Effect3\BIOGame\CookedPC\Console ba.
> Replace the original Coalesced.bin (back it up first to play it safe)
Ird felül (hogy rövid legyek) a zárójelest nem tudtam :S
> You can ignore the 'Original' folder included in this ZIP file.
Ignorálhatod az Original nevű mappát a ZIP file-ba.
From within the game (not sure if you have to be aboard the Normandy), hit F12 and the additional weapons and armor will be added. If the weapons are added to your back and you get the crosshair, simply goto a Weapons Bench and it will be fixed.
A játékban nyomj F12 és a fegyvereket és páncélt(páncélokat) is megkapod. Ha a fegyverek a hátadon vannak és látod ezt a crosshairt (úgy tudom CÉLKERESZTET jelent) vagy BÁRMILYEN problémád van csak menj a normandy-n a workbench-hez az 5. decken (nem tudom hogy vagy már a normadyn de azért elmondom hol van a workbench)
If you extract the whole ZIP file directly to the above directory, the files would get created inside an additional folder 'ME3DLC', and you don't want that
Ha az egész ZIP file-t oda csomagolod amit fent leirtam akkor egy ME3DLC mappába kerülnének a file-k és TE EZT NEM SZERETNÉD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!