Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a jobb?

Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Minecraft ,metin2,gates of andaron,koyotl
2012. márc. 11. 00:14
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
71%

Ti mit szerettek a minecraft-ban?

2D-s hányás

2012. márc. 13. 01:23
 12/35 Fantaloool ***** válasza:
A minecraftot 2 en játszani 1000x izgalmasabb... valaki elmegy kajáért valaki fáért stb... elég jó hidd el:D
2012. márc. 13. 14:16
 13/35 Bitangjó válasza:
Úgy is lehetne fogalmazni h Annyira szar h már szinte jó :D Először mikor láttam róla képeket én is azt mondtam h ez jó szar. Aztán kipróbáltam és egész jól el lehet vele hülyéskedni. :)
2012. márc. 13. 16:26
 14/35 anonim ***** válasza:
A minecraft egyáltalán nem 2D, hát nézzél már rá! Tudod te mi az a 2D?
2012. márc. 13. 18:32
 15/35 Bitangjó válasza:
Igaza van az előttem szólónak. A Minecraft 3D-s csak k*rva nagy pixelekből áll :D De elég jól el lehet vele bohóckodni :)
2012. márc. 14. 11:07
 16/35 anonim ***** válasza:
első válaszolónál gondolom elszakadt a koton, n00b a kölök... mióta szar a minecraft? hülyegyerek... am FOS A METIN :D
2012. márc. 14. 12:02
 17/35 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a jó lószart ér az a szar metin2 meg a rokonsága ,mert akkora egy nagy szarság hogy akkorát ritka találni.A gates of andaron rosszabb mint a metin a koyot 1 ról meg életemben nem hallottam.Aki a Minecraftban a grafikát nézi és azt hogy mekkora szar és hogy gyerekeknek való az nagyon nagyot téved.
2012. márc. 14. 19:27
 18/35 anonim ***** válasza:

"Ti mit szerettek a minecraft-ban?

2D-s hányás"

Még ha 2D-s lenne ugyebár, de a hányás sem úgy néz ki, mint a Minecraft...

--------------------------

Amúgy egyik legjobb a felsoroltak közül és emberek, ne a grafika alapján itélkezzünk. Sajna manapság ez a szokás. Ott van a COD széria, meg a BF, hiába néz ki jól, semmi extra nincs bennük, a kritikusok meg... na mindegy, váltsunk témát.

Minecraft egy kreatív játék, lényegében végtelen a újrajátszhatóság szempontjából. Folyamatosan kerülnek bele új tartalmak, plusz ott vannak a modok. Multiplayerben nagyszerű megéri a pénzt. Egy-két negatív kritika illeti részemről:

Rossz optimalizálás, Java-ra lett írva. Ha valaki pedig azt állítja, hogy ez nem igaz, rögtön meg is tudom cáfolni. :D

Vannak továbbá kisebb hibák, amiket ki kellene javítaniuk.

Összességében a Minecraft egy nagyon jó program tényleg.

Persze egy MMORPG-vel nehéz összehasonlítani...

2012. márc. 14. 19:58
 19/35 A kérdező kommentje:
igazából úgy kellett volna kiírnom hogy ti melyiket kedvelitek jobban csak amikor írom a kérdést el megy az összes mondatalkotásom XD
2012. márc. 14. 20:06
 20/35 palldominik ***** válasza:
wow!!!! egyépként a minecraft
2012. márc. 14. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!