Minecraft film ötlet?
Arra gondoltam hogy csinálok 1 kis filmet.
Nah ezek kellenek:
Játékosok
Ide komiba jelentkezhettek vagy üzenetbe nállam!
OMG?xDD
de msot komolyan..
miről szólna? 1 film? max hány perc? mi lenne a lényege? túlélés a nulláról, vagy valami előre elkészített város/terület lenne a történet kezdőhelye?
Egy ötlet:
csinálj egy várost, szép stílusosat, és pl egy börtönből megszökik egy veszélyes rab, és bosszút akar állni azon, aki börtönbe juttatta. Aztán jönnek a jófiú rendőrök, akik el akarják kapni, mielőtt megöli a célpontot. kell kb 2 rendőr, 1 áldozat, 1 gyilkos, és mások járókelőknek az utcára.
Lehet készíteni vagány üldözéses jeleneteket, kicsit krimisre venni a formát. Ez persze csak egy ötlet.
Nekem van egy szerverem, március 17-én nyitom meg. Nem hamachis, mindig fog futni. Van 3 nagy város, illetve rengeteg-rengeteg ház fog épülni a városokban, ha jönnek játékosok (ez alatt 100-150 házat értek).
Van 3 börtön, vadnyugati falu, tengerpart, parti város, arénák, és még sorolhatnám. Ebből már sokmindent fel lehet használni filmhez.
Szerver ip: 193.138.125.75:25617 (v1.2)
Hát ez nagoyn jó ötlet!! Tehát most az lenne a kérdésem(im):
Lehetne a szervereden forgatni
Jelentkeznél-e szereplőnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!