Szerintetek egy ilyen film jó ötlet lenne?
Figyelt kérdés
Rémálom az Elm utcával kapcsolatos az ötletem. Olyasmire gondoltam hogy Freddy-nek belehetne mutatni az életét gyerekkorától kezdve egészen addig még elkezdett gyilkolni álmokban. Kicsit hasonlítana a Batman kezdődik-hez mert ez is előzményeket mutatna be. A rendező lehetne Christopher Nolan, ő biztos jól megtudná csinálni, bár nem tudom mennyire van otthon ilyen témában, de a batman-nél is jól megcsinálta az előzményeket. Várom a véleményeket mit gondoltok !2010. aug. 27. 18:45
1/3 anonim válasza:
Valamelyik részben mutattak pár percet a gyerekkoráról.
De szerintem jó ötlet lenne egy egész film róla.
2/3 A kérdező kommentje:
Pont arról a pár percről jutott eszembe ez. Többet kilehet hozni belőle mint pár perc.
2010. aug. 27. 19:30
3/3 anonim válasza:
Én szeretem az előzményfilmeket, de Nolan (bár ő biztos jól megcsinálná) szerintem az életben nem vállalná el, nem az ő stílusa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!