1/12 anonim válasza:
Már megjelent,legalábbis a neten.............. simán lelehet már tölteni,de ha megakarod majd venni vedd meg KIRÁLY :)
2/12 anonim válasza:
Nem is lehet letölteni és még csak egy videó vann kint az egész játékról.
3/12 anonim válasza:
hát succc............ nekem már megvan :)....
4/12 anonim válasza:
Szerintem legkésőbb ősszel talán már elkészülnek vele, de a kiadással gondolom megvárják a karácsonyi rohamot.
5/12 anonim válasza:
Arra kíváncsi lennék Szabolcs hogy te honnan töltötted le :D egy gameplay videót tudnál nekünk csinálni? :D
Am szerintem is karácsony körül jelenik meg és akkor is lenne a leghasznosabb mert mindenki karácsonyra a GTA 5-öt akarná.
6/12 anonim válasza:
na,ha küldesz egy olyan felvevőt ami,épp,működik ok,mér ne !!de majd csak jöv héten,mert holnapután suli,és holnap tanulni kell :(
7/12 anonim válasza:
szabolcs te vagy valami troll vagy,vagy valami fake dolgot töltöttél le,de hogy a GTA V még nem elérhető sehol az egyszerű nem rockstar gamesnél dolgozó embereknek,az biztos :D
8/12 anonim válasza:
amúgy ha igazat mondasz,akkor nekem az is elég,ha mobillal vagy valamivellefényképezed a képernyődet miközben a GTA V megy rajta,ok? kíváncsian várom...
9/12 anonim válasza:
Na látjátok: ez a félrebeszélés felső fokon.a fejlesztőknek sincs meg, nem hogy neked......hang vagy, de nagyon....a kérdésre válaszolva, sztem év vége felé..
10/12 anonim válasza:
valóban fent van itt a link *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!