Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miert nem jelenik meg a...

Miert nem jelenik meg a Lubuntu a boot menuben?

Figyelt kérdés

Feltelepitettem xp melle unetbootinnal a lubuntut,es allitolag meg kene jelenjen a boot menuben.

MI a teendo ezesetben??

Elore is koszi a tippeket.

Bocsi az ekezetekert!

Megy a zold kez!

2012. márc. 2. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:
amikor bootol a gép, akkor melyik boot managerrel töti be az xp-t? mbr vagy grub?
2012. márc. 6. 09:17
 2/6 A kérdező kommentje:
grubbal...
2012. márc. 6. 19:36
 3/6 anonim ***** válasza:

látod a listát az oprendszerekről? (visszaszámlálás meg az összes talált rendszer)

érdemes lenne megnézni, hogy pontosan milyen partíciók vannak a vinyón és hogy min mi van... bootolj be live cd-ként egy linuxot (lubuntut mondjuk) és indítsd el a gparted nevű programot, aztán fotózd ki a partíciókat és akkor előrébb leszünk..

2012. márc. 6. 23:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszi,amugy latszik az op.rendszer(az xp),de momar megoldodott a problema,mert nem volt xp re szuksegem,es bootoltam egy cd rol es ezutan onnan feltelepitettem a lubuntut.
2012. márc. 7. 19:18
 5/6 A kérdező kommentje:
a talalt rendszerek kozott nem volt ott a lubuntu.
2012. márc. 7. 19:18
 6/6 anonim ***** válasza:
nem tudom, nekem 5 alkalomból 1x sikerül rendesen feltenni az ubuntut USBről.. a mostanit is USBről tettem fel, de inkább bízom a jól kiírt cdben és a normál bootos telepítésben, akkor kevesebb az esély, hogy gáz lesz...
2012. márc. 8. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!