Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri még megvenni a tes:...

Megéri még megvenni a tes: obliviont ps3 ra?

Figyelt kérdés
Mert megvárnám míg a skyrim ára lemegy, vagy nincs semmi külömbség a 2 game között?mert akkor az obliviont veszem...

2012. márc. 6. 21:19
 1/6 anonim ***** válasza:

nézőpont kérdése. nekem az oblivion jobban tetszett de sokan odavannak a skyrimért mert ugye az oblivion 2006-os ez meg 2011-es :)

de nekem jobban bejött az oblivion, nem kenyerem ez a havas északi helyszín...

2012. márc. 6. 22:33
 2/6 anonim ***** válasza:
1-2 ezer forint PS3 ra mindenképp megéri.
2012. márc. 6. 22:38
 3/6 anonim ***** válasza:
bár megmondom őszintén ( én PS3 fan vagyok) de ez a játék inkább PC-re jó... khm torrent... jobban jársz
2012. márc. 6. 22:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem Skyrim. Az magában a játék is élvezetes. Oblivion is de szerintem 1000X jobb ha modokkal nyomod. Mára már van vagy 3000 mód oblivionhoz szal szerintem inkább azt. Skyrim sokkal kifinomultabb meg konzolon könnyű kezelni. Én azt mondom hogy szed le gépre az obliviont.
2012. márc. 6. 23:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, ezeket a játékokat, mint DA, ME, Oblivion, Skyrim, NWN, inkább PCre érdemes venni/tölteni.
2012. márc. 7. 00:39
 6/6 anonim ***** válasza:
amugy az oblivion még modok nélkül is jobb... a grafikán és a vérfarkason kívül kb ugyan az a két játék, CSAK oblivionban több fejlődési lehetőséged van. és szerintem a helyszín is izgalmasabb. :) de am megvan nekem mind2 mert elder scrolls fan vagyok xd
2012. márc. 7. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!