Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Már 4 hónapja semmi hír a...

Már 4 hónapja semmi hír a GtaV-ről, de miért? [2012. 03. 03]

Figyelt kérdés

Kijött a trailer november elején, utána még jött ez az érdekesebb cikk:

[link]

De azóta semmi! Vszeg a Max Payne 3 miatt, nem? Többen is azt mondják, de gondolom megkérdezem!

2012. márc. 3. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát mert nincs :D Kijött egy trailer, ennyi. Majd ha lesz valami, lesz valami, addig tök felesleges ezen rágódni, meg találgatni összevissza. Ha jön valami hivatalos cucc, úgyis tudni fog mindenki róla.
2012. márc. 3. 21:58
 2/7 anonim ***** válasza:
A Rockstar mindig igy csinalja. Tavaly az LA noirerol, tavaly elott meg a RDR-rol se lehetet kb semmit tudni semmit marcius-aprilisig, de amikor beindul az uthenger naluk akkor biztos hogy jon a jatek naluk nem sokara. Szerintem meg iden megjelenik, Oktober November kornyeken legkesobb (bar oszinten szolvan a Junius se lepne meg)...
2012. márc. 4. 00:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat! :D
2012. márc. 4. 09:44
 4/7 anonim ***** válasza:

már előlehet rendelni az 576lbyte-ban :)

küldök egy linket de nem reklámozásra :)

[link]

2012. márc. 11. 09:11
 5/7 A kérdező kommentje:
ahhh az igen! :D - Ezt honnan tudják, hogy 2012.10.01? Nincs is még bejelentve a megjelenési dátum!
2012. márc. 13. 20:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Majd megváltoztatják a dátumot, ennek csak az a lényege, hogy előrendelőket gyűjtsenek. Máshol nincs, náluk van, sok türelmetlen megrendeli tőlük, nekik meg pénz.
2012. márc. 13. 20:36
 7/7 A kérdező kommentje:
értem, köszi! :D
2012. márc. 18. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!