Van még hasonló széria?
A resident evil meg a silent hill-hez hasonló játékokat keresek. Remélem van még hasonló hozzájuk.
Lehetőleg túlélő-horror, vagy horror legyen. PC...
A Gorly17 arról szól hogy egy Gorky 17 nevű orosz városban titkos katonai kisérleteket hajtottak végre,ám a kisérleti alanyok mutálódni kezdtek.Na nem zombi módjára hanem mindenféle szörnyekké alakultak át.Ez a mutáció elterjedt a városban nem tudták megállítani,ezért az orosz kormány lebombáztatta a várost.1 évvel később egy lengyel városban hasonló mutánsok bukkantak fel és egy belső informátor szerint az oroszok itt folytatták a kisérleteket.A NATO elküldött egy speciális alakulatot a városba ám az eltünt.Mi a 2. alakulatot irányítjuk amolyan körökre osztott stratégiai játék stílisban.A feladatunk hogy felkutassuk az eltünt csapatot és a titkos laboratóriumot is.A játékot több módon is belehet fejezni,magyarul is megjelent.
A GorkyZero a Gorky17 folytatása ám a Gorky17 előzményeit mutatja be,a történetről annyit hogy ezúttal Ukrajnában történnek furcsaságok mire a Gorky17 egyik főszereplőjét Sulivent elküldik oda kémkedni hogy derítse ki mi történt ott és őt irányítjuk mi amolyan Splinter Cell kúszok,mászok,lopakodok,csendben ölök stílusban.Miután rájöttünk mi folyik itt és már inkább szörnyek társaságát élvezzük,onnan kezdve lövünk mindenre ami mozog és menekülünk.Ezt nem tudom hogy több módon is belehet-e fejezni mert nem játszottam vele túl sokat,nekem nem jött be igazán de ez is megjelent magyarul.
A történet tetszik, csak egyet nem értek.
" körökre osztott stratégiai játék"
Hogy érted?
Lényegében körökre osztott stratégia/RPG keverék.
Nagyon egyedi játékmenete van,hasonlót sem tudok mondani.
Szóval adott az egységed tagjai,azokat irányítod úgy hogy oda mennek ahova kattintasz,azt csinálják amire kattintasz.Majd ha harcra kerül sor,akkor a harc terület részekre oszlik,minden csapatod tagját külön-külön tudod irányítani hogy hova lépjen,támadjon.Egyszer te léphetsz vagy támadhatsz egy emberrel,egyszer az ellenség (szörny).És így megy az adok-kapok még nem győzöl vagy meg nem hal a csapatod minden tagja.
Nekem nagyon tetszett,k*baszott hangulatos.Nagyon sajnálom hogy valami értelmes folytatást hasonló harcrendszerrel nem csináltak neki.A párbeszédek,történet is nagyon szuper.És ahogy írtam több befejezése is van a játéknak.A döntéseiden múlik hogy alakul a vége a játéknak.
Az nem jó :(
Nagyon szeretem az intrókat...
A Gorky Zero-ban vannak de nem különösebben látványosak.
Például bemész egy helyiségbe és a kamera végig pásztázza hogy húú mi van itt vagy ráközelít valamire,valakire.Ilyenek
Akkor inkább nem :(
Esetleg más ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!